Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υγιής για τη Σαγκάη»

«Υγιής για τη Σαγκάη»
Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 - 03:13

Η Νόρα Δράκου αρθρογραφεί στο gavros.gr για τα μελλοντικά σχέδιά της, βάζοντας καλό βαθμό στον έλεγχο για τη συμμετοχή της στο Γκραν Πρι κολύμβησης «Ακρόπολις».


Η 19χρονη κολυμβήτρια έκανε 25.60 στα 50μ. και 55.86 στα 100μ. ελεύθερο, δηλαδή καλύτερες επιδόσεις για φέτος και δήλωσε ικανοποιημένη από τη συμμετοχή της, ενώ, όπως τόνισε, θα συνεχίζει να «φορτώνει» προπονήσεις μαζί με τους αγώνες.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις επιδόσεις μου και τον τρόπο που κολύμπησα στο ‘’Ακρόπολις’’ φέτος. Πήγα σε αυτούς τους αγώνες με ελάχιστη προετοιμασία, 2 ημερών και κατάφερα να κάνω ατομικές φετινές επιδόσεις, τόσο στα 50μ., όσο και στα 100μ. ελεύθερο. Βρίσκομαι σε πολύ καλό ρυθμό όπως όλα δείχνουν ενόψει Σαγκάης και ελπίζω να παραμείνω υγιής και χωρίς τραυματισμούς, για να μπορέσω να κάνω το καλύτερο δυνατό στην Σαγκάη. Ακολουθούν άλλο δύο αγώνες. το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα και τον Ιούνιο ένα διεθνές μίτινγκ στη Ρώμη και από εκεί και πέρα θα «βλέπω» μόνο την Κίνα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Βάζει πλάτη η Θύρα 7

Βάζει πλάτη η Θύρα 7

Ο κόσμος του Ολυμπιακού για ακόμα μία φορά έβαλε πλάτη στα προβλήματα του Ερασιτέχνη καθώς έδωσε 12.500 ευρώ.

Κρίθηκαν ένοχοι

Κρίθηκαν ένοχοι

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλλε ποινή φυλάκισης 31 μηνών στους Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, κρίνοντάς τους ένοχους.

Αναβολή στη στέψη

Αναβολή στη στέψη

Ο Θρύλος ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε αναβολή για την Τρίτη.

Όλοι μήνυμα στο 54080

Όλοι μήνυμα στο 54080

Τα κορίτσια του πόλο αντιμετωπίζουν την Βουλιαγμένη και με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα. Ιερή υποχρέωση όλων μας ένα μήνυμα στο 54080 για να στηρίξουμε τον Θρύλο.