Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάζει πλάτη η Θύρα 7

Βάζει πλάτη η Θύρα 7
Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 - 13:28

Ο κόσμος του Ολυμπιακού για ακόμα μία φορά έβαλε πλάτη στα προβλήματα του Ερασιτέχνη καθώς έδωσε 12.500 ευρώ.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης. Είναι γνωστά και για να λυθούν χρειάζεται δραστική παρέμβαση αυτών που έχουν την οικονομική επιφάνεια να βοηθήσουν. Όλων των επώνυμων Ολυμπιακών. Αντ’ αυτού όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που έβαλε το χέρι στην τσέπη και έβγαλε το περίσσευμα του για να το δώσει στον Ολυμπιακό.

Η Θύρα 7, η ψυχή και η δύναμη του Ολυμπιακού κάνει τα αδύναντα δυνατά για να κρατήσει ζωντανά τα τμήματα που κάνουν περήφανο τον κόσμο και μας χαρίζουν κούπες. Οι οργανωμένοι πρόσφατα έδωσαν στον Ερασιτέχνη 12.500 ευρώ τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των αθλητών. Από το περίσσευμα του ο κόσμος του Θρύλου μάζεψε αυτό το ποσό για την μεγάλη του αγάπη. Τον Ολυμπιακό.

Με αυτά τα χρήματα, λοιπόν, πληρώθηκαν νοίκια, λογαριασμοί αθλητών και διάφορες άλλες πρώτες ανάγκες τους. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη δεν έχουν λόγια να ευχαριστήσουν την Θύρα 7 που στέκεται στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Χρειάζονται, όμως και την συμπαράσταση από ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Η ανταπόκριση του κόσμου, πάντως, είναι συγκινητική.

Δεν είναι και λίγο ο απλός κόσμος που αγαπάει την ομάδα και δεν έχει και την οικονομική δυνατότητα να μαζεύει ένα τέτοιο ποσό. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, γιατί «έχεις δύναμή σου Ολυμπιακέ, τον πύρινό σου κόσμο που δεν λυγά ποτέ…»

Διαβάστε επίσης

Κρίθηκαν ένοχοι

Κρίθηκαν ένοχοι

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλλε ποινή φυλάκισης 31 μηνών στους Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, κρίνοντάς τους ένοχους.

Ξεχνάτε κ. Κα(η)μμένου

Ξεχνάτε κ. Κα(η)μμένου

Παραιτήθηκε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου με αιχμές και υπόνοιες περί κατεστημένου αλλά και ηρωικές ατάκες, της μοναχικής ηρωίδας εναντίον όλων.

«Υγιής για τη Σαγκάη»

«Υγιής για τη Σαγκάη»

Η Νόρα Δράκου αρθρογραφεί στο gavros.gr για τα μελλοντικά σχέδιά της, βάζοντας καλό βαθμό στον έλεγχο για τη συμμετοχή της στο Γκραν Πρι κολύμβησης «Ακρόπολις».

Αναβολή στη στέψη

Αναβολή στη στέψη

Ο Θρύλος ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε αναβολή για την Τρίτη.