Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολοκάθαρο πρωτάθλημα!»

«Ολοκάθαρο πρωτάθλημα!»
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 - 16:36

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο πόλο, Χάρης Παυλίδης, σε δηλώσεις του ήταν αρκετά συγκινημένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τόνισε:

«Δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι περάσαμε όλη τη χρονιά και τι σημαίνει αυτός ο τίτλος για εμάς! Ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και καταφέραμε να πάρουμε ένα ολοκάθαρο πρωτάθλημα!», επεσήμανε αρχικά ο προπονητής των τροπαιούχων.

Συνέχισε, δε, αναφέροντας ένα... αστείο περιστατικό: «Πριν αρχίσουν οι τελικοί, κάναμε πλάκα με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ, Βασίλη Καλλιμάνη. Πήγαμε μου έδειξε τις κούπες που πήρε η ομάδα του βόλεϊ και μου είπε για πλάκα: δες τις γιατί δεν θα δεις δικές σου. Πήγα και ακούμπησα ένα κύπελλο για να πάρω θετική αύρα»!

Παράλληλα, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτε μεγαλύτερο από τον Ολυμπιακό και αυτός σας το λέω εγώ που δεν είμαι Ολυμπιακός.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη σεζόν και στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα. Ελπίζω η ομάδα να διατηρηθεί και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και στο μέλλον.

Πρέπει να σταματήσει αυτή η κλάψα και η καραμέλα με τη διαιτησία. Η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και έπρεπε να ασχολείται με τα αγωνιστικά.

Όλος ο κόσμος είδε ότι πήραμε πανάξια το πρωτάθλημα και μπορεί να κρίνει μόνος του αν ευνοηθήκαμε ή όχι».

Διαβάστε επίσης

Μία νέα... Παλιά Λέσχη

Μία νέα... Παλιά Λέσχη

Η Παλιά Λέσχη άνοιξε τις πύλες της, μετά από 3,5 χρόνια, για να φιλοξενήσει το ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ξεχνάτε κ. Κα(η)μμένου

Ξεχνάτε κ. Κα(η)μμένου

Παραιτήθηκε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου με αιχμές και υπόνοιες περί κατεστημένου αλλά και ηρωικές ατάκες, της μοναχικής ηρωίδας εναντίον όλων.

Κρίθηκαν ένοχοι

Κρίθηκαν ένοχοι

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλλε ποινή φυλάκισης 31 μηνών στους Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, κρίνοντάς τους ένοχους.