Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχνάτε κ. Κα(η)μμένου

Ξεχνάτε κ. Κα(η)μμένου
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 00:56

Παραιτήθηκε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου με αιχμές και υπόνοιες περί κατεστημένου αλλά και ηρωικές ατάκες, της μοναχικής ηρωίδας εναντίον όλων.

Η Αλεξία Καμμένου, η οποία δεν χάνει την ευκαιρία να ανοίγει διάλογο με τους φίλους του Ολυμπιακού και από τα «σας παρακαλώ μόνο μην βρίζετε» ξεκινούσε η ίδια τα «γαλλικά» προς κάθε κατεύθυνση. Είτε στο Λαιμό είτε στο Παπατράτειο.

Δυνάμωσε ο Ολυμπιακός κ. Καμμένου και προφανώς νευριάσατε που είστε μόνη πλέον να παίζετε μπάλα και να κάνετε ότι θέλετε ανεξέλεγκτα… Κρίμα και σας συνηθίσαμε, τους καλούς πελάτες τους θέλουμε κοντά μας.

«Δεν είναι παραίτηση-μαϊμού. Είναι η παραίτηση μου ενάντια στο κατεστημένο και δεν θα την πάρω πίσω» τόνισε η πρώην προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου για να συμπληρώσει πως «βαρέθηκα να παλεύω μόνη μου απέναντι στο κατεστημένο του ΣΕΔΥ (σ.σ. σύνδεσμος διαιτητών) και της ΚΟΕ. Κάναμε μια προσπάθεια σήμερα (σ.σ. Τρίτη) να ανατρέψουμε το σκορ και δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας».

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Όταν η κ. Καμμένου κέρδιζε το πρωτάθλημα όλα ήταν ιδανικά. Όταν το χάνει από τον Ολυμπιακό και πρόπερσι και φέτος, δηλώσεις, υπόνοιες, αιχμές…

Αλήθεια, πείτε μας κ. Καμμένου: Το Τσάμπιονς Καπ απέναντι στην Οριζόντε Κατάνια το 2009 πώς το κερδίσατε; Όλα ήταν ιδεατά; Τα σφυρίγματα όλα καθαρά; Δεν υπήρξε καμία αμφισβήτηση, αλλά δηλώσεις και διθύραμβοι. Στον τότε τελικό πώς είχατε φτάσει; Ούτε εκεί υπήρχε αμφισβήτηση;

Δεν μας τα λέτε καλά κ. Καμμένου, καθόλου. Παρ’ όλα αυτά ελπίζουμε να ανακαλέσετε και να επιστρέψετε στα καθήκοντά σας. Τώρα που σας συνηθίσαμε…


Διαβάστε επίσης

«Ολοκάθαρο πρωτάθλημα!»

«Ολοκάθαρο πρωτάθλημα!»

Συγκινημένος ο προπονητής του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε ότι οι παίκτριές του τα κατάφεραν κόντρα σε όλα τα προβλήματα!

Κρίθηκαν ένοχοι

Κρίθηκαν ένοχοι

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλλε ποινή φυλάκισης 31 μηνών στους Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, κρίνοντάς τους ένοχους.

Βάζει πλάτη η Θύρα 7

Βάζει πλάτη η Θύρα 7

Ο κόσμος του Ολυμπιακού για ακόμα μία φορά έβαλε πλάτη στα προβλήματα του Ερασιτέχνη καθώς έδωσε 12.500 ευρώ.