Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνει ο Αιμίλιος στη Γκάρντα

Ανεβαίνει ο Αιμίλιος στη Γκάρντα
Σάββατο, 14 Μαΐου 2011 - 01:45

Θεαματική βελτίωση επέδειξαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αλέξανδρος Δραγούτσης στο ιταλικό Eurolymp (Expert Olympic Garda), που φιλοξενείται στη λίμνη Γκάρντα.

Ο ιστιοπλόος του Ολυμπιακού και το πλήρωμά του στις τέσσερις κούρσες που έγιναν την Παρασκευή τερμάτισαν 2οι, 12οι, 5οι και 11οι, με τα τρία τελευταία πλασαρίσματα (και χωρίς να συνυπολογίζεται η 2η θέση, διότι την κέρδισαν μετά από ένσταση, καθώς είχαν ακυρωθεί) ανέβηκαν στην 15η θέση της γενικής κατάταξης των Star, με 122 βαθμούς ποινής, από την 18η που κατείχαν την Πέμπτη.

«Έχουμε παρουσιάσει άνοδο σε σχέση πάντα με τους αγώνες που κάναμε σε Μαγιόρκα και Ιέρ», δήλωσε στο gavros. gr o Παπαθανασίου και συμπλήρωσε: « Αυτό μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να παρουσιαστούμε τον Δεκέμβρη ανταγωνιστικοί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περθ. Εκεί, δηλαδή, όπου θα κριθούν τα πρώτα εισιτήρια για την Ολυμπιακή ρεγκάτα του 2012».

Παπαθανασίου και Δραγούτσης έμειναν για περίπου 45 μέρες παροπλισμένοι στη στεριά εξαιτίας της επιστράτευσης του τελευταίου από την πρώην υπηρεσία του (Περιφέρεια Θεσσαλονίκης).

Διαβάστε επίσης

Αποθεραπεία για Κυριακίδη

Αποθεραπεία για Κυριακίδη

Αν η θλάση που υπέστη ο Κυριακίδης είναι ανασταλτική για τη συμμετοχή στα «Παπαφλέσσεια», θα φανεί οσονούπω.

«Μας στερούν το δικαίωμα στο όνειρο»

«Μας στερούν το δικαίωμα στο όνειρο»

Η ανακοίνωση από την Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ για αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των αθλημάτων και των συμμετοχών σε διεθνής οργανώσεις, λόγω έλλειψης χρημάτων, προκάλεσε απερίγραπτη απογοήτευση...