Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάντε στην άκρη για να κερδίσει ο Χάμιλτον

Κάντε στην άκρη για να κερδίσει ο Χάμιλτον
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 - 18:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο 12ος αγώνας της σεζόν διεξάγεται στην πίστα της Μόντσα στην Ιταλία.

Πρόκειται για τον Ναό της ταχύτητας, καθώς το πόδι θα είναι κολλημένο στο... πάτωμα για παραπάνω από 70% σε κάθε γύρο. Τα μονοθέσια θα απαπτύξουν μεγάλες ταχύτητες και μόνο στις στροφές θα φρενάρουν, αναγκαστικά.

Η Μόντσα ευνοεί αυτή τη στιγμή μία ομάδα, η οποία απέχει παρασσάγγας από τις άλλες. Αυτή είναι η Mercedes και μπορεί οι Ιταλοί τιφόζι να ζουν και να αναπνέουν για τον θρύλο της Ferrari, γνωρίζουν, πάντως, πως οι Γερμανοί αυτή την περίοδο δεν παίζονται και είναι οι καλύτεροι. Και επειδή πάντα από τους καλύτερους - βάση μονοθεσίου - πρέπει να ξεχωρίζει ένας – βάση ικανότητας - ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται να είναι εκείνος ο οποίος έχει το μεγάλο προβάδισμα τόσο για την pole position, όσο και για τη νίκη.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής τα έχει πάρει... αμπάριζα όλα τώρα τελευταία και δεν θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες από τον Ρόσμπεργκ. Και αυτό διότι ο Χάμιλτον είναι μια κλάση μόνος του, ιδιαίτερα σε τέτοια γκραν πρι τα οποία είναι γρήγορα και του διευκολύνουν το στιλ της οδήγησής του.

Νταμπλ λοιπόν για τον Χάμιλτον είναι η εκτίμηση για αυτό το διήμερο και όσον αφορά στις άλλες ομάδες, πολύ δύσκολα θα κοντράρει τις Mercedes η Ferrari, ακόμα πιο δύσκολα η Red Bull, αν και προχώρησε και επισήμως σε αλλαγή κινητήρων και ακόμα πιο δύσκολα η McLaren, η οποία είναι φανερό πως θα κάνει άσχημο γκραν πρι στη Μόντσα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ιθύνοντές της.

ΠΡΟΤΑΣΗ

POLE POSITION ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ (MERCEDES)
ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ (MERCEDES)

Διαβάστε επίσης

Νίκη πρωτιάς η Ουαλία

Νίκη πρωτιάς η Ουαλία

Νέο τριήμερο με προκριματικά του Euro, στην όγδοη στροφή πια και με τις ομάδες λίγο-πολύ να ξέρουν καλά τι κυνηγούν και ποιο είναι το ταβάνι τους.

«Κλειδώνουν» την πρόκριση!

«Κλειδώνουν» την πρόκριση!

Έχουμε μπει πλέον στην 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro και οι ομάδες που θα βρεθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν.

Λεφτά από τη Βραζιλία

Λεφτά από τη Βραζιλία

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται το πρωτάθλημα στη Βραζιλία, με την πρώτη αγωνιστική μάλιστα να έχει μερικά πολύ ωραία ματσάκια.

«Πετάει» επιθετικά η Ντάνταλκ

«Πετάει» επιθετικά η Ντάνταλκ

Κρατώντας το νέο κουπόνι στα χέρια μας, σίγουρα τα πρώτα βλέμματα πέφτουν στο φινάλε της τρέχουσας εβδομάδας και στην αρχή της επόμενης.