Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρόσμπεργκ στην pole, νικητής ο Χάμιλτον

Ρόσμπεργκ στην pole, νικητής ο Χάμιλτον
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 - 18:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη Μαρίνα Μπέι της Σιγκαπούρης θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο ο 13ος αγώνας της σεζόν στη Formula 1. Ο Λιούις Χάμιλτον έχει πάρει... αμπάριζα τώρα τελευταία τόσο τις pole position όσο και τις νίκες και σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιδράσει ο Νίκο Ρόσμπεργκ, που δεν φαινόταν ικανός να ακολουθήσει τον ρυθμό του ομολόγου του και βασικού συνδιεκδικητή για το πρωτάθλημα.

Πάντως, στη Σιγκαπούρη, που δεν φημίζεται για την ταχύτητά της, ενδέχεται να δούμε διαφορετικό σενάριο από ό,τι είχαμε δει στα προηγούμενα γκραν πρι. Ο Χάμιλτον έχει πάρει μια σχετικά καλή διαφορά στη βαθμολογία και μπορεί να εμφανίζεται λιγάκι πιο χαλαρός και άνετος. Ο Ρόσμπεργκ από τη μεριά του, πρέπει κάποια στιγμή να πατήσει περισσότερο το γκάζι, αφενός για να πιέσει κάπως τον Χάμιλτον και αφετέρου για να σιγουρέψει τη δεύτερη – τουλάχιστον - θέση, αφού ο Σεμπάστιαν Φέτελ καραδοκεί. Στη Σιγκαπούρη λοιπόν, της οποίας η πίστα δεν είναι γρήγορη, αναμένεται να δούμε κάτι διαφορετικό. Ο Ρόσμπεργκ θα είναι πιο επιθετικός από τον ομόλογό του και θα μπορέσει να πάρει την pole position. Είναι καλός σε τέτοιες πίστες ο Γερμανός.

Οσον αφορά στον νικητή του αγώνα, εκεί η επιλογή αφορά τον Χάμιλτον, που έχει δείξει πως βελτιώνεται και πως μπορεί πλέον να είναι γρήγορος και σε αργά σιρκουί. Εναλλαγή των δύο Mercedes λοιπόν στην κορυφή και από εκεί και πέρα, η ομάδα best of the rest αναμένεται να είναι για μια ακόμα φορά η Ferrari, καθώς ο ρυθμός της είναι καλύτερος από των άλλων ομάδων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

POLE POSITION ΝΙΚΟ ΡΟΣΜΠΕΡΓΚ (MERCEDES)
ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ (MERCEDES)

Διαβάστε επίσης

Λεφτά από τη Βραζιλία

Λεφτά από τη Βραζιλία

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται το πρωτάθλημα στη Βραζιλία, με την πρώτη αγωνιστική μάλιστα να έχει μερικά πολύ ωραία ματσάκια.