Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει για… ζημιά η Μονακό

Πάει για… ζημιά η Μονακό
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 - 18:59

Πρωταθλημάτων συνέχεια μεσοβδόμαδα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με τα τρία ματς που γίνονται σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

Στη Ligue 1 ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημά του με τη Μονακό, αφού βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας. Αν και εκτός έδρας η αποψινή της αναμέτρηση, η Μονπελιέ είναι αντίπαλος που μπορεί με την εικόνα που δείχνει να προσφέρει ένα σχετικά εύκολο «τρίποντο». Μόλις μία ισοπαλία έχει στα έξι της παιχνίδια μέχρι τώρα και από εκεί και πέρα μετράει μόνο ήττες η ομάδα, που το 2012 αγωνιζόταν ως πρωταθλήτρια στον ίδιο όμιλο με τον Θρύλο στο Champions League.

Η Serie A είναι αποδεδειγμένα από τα πρωταθλήματα που μπορούν να προκαλέσουν εκπλήξεις και μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με παρόμοια δυναμικότητα, αποτελεί πάντα γρίφο. Έτσι και στην περίπτωση της Εμπολι που φιλοξενεί την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι έχουν στα υπέρ τους ότι προέρχονται από νίκη, ενώ δύο βδομάδες πριν πήραν και ισοπαλία κόντρα στη Νάπολι. Δυνατή στην έδρα της αυτή τη στιγμή, μπορεί να ξεπεράσει την ανανεωμένη και αήττητη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές Αταλάντα, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσει για φέτος τη δεύτερή της ήττα, αφού αμφότερες είναι ομάδες που έχουν φέτος στόχο να μην κινδυνέψουν και τέτοια παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται πάση θυσία από τον γηπεδούχο.

Τέλος, πάμε στην Ισπανία όπου η Ρεάλ Μπέτις υποδέχεται την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι και σε αυτή την περίπτωση, αφού κράτησαν την ανώτερη Βαλένθια στο μηδέν την τελευταία αγωνιστική (0-0), ενώ νωρίτερα είχαν νικήσει τη Σοσιεδάδ.

Από την άλλη, η «Ντέπορ» έχει στην… πλάτη της την εντός έδρας ήττα από τη Χιχόν και δεν έχει περιθώριο να μην πάρει ούτε και τώρα κάποιον βαθμό. Οι δύο ομάδες θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση με ιδιαίτερη προσοχή για τα ισπανικά δεδομένα και ενδεχομένως η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα… χαλάσει κάποια από τις δύο ιδιαίτερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

684 ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΟΝΑΚΟ 2 2,20

659 ΕΜΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 2,15

740 ΜΠΕΤΙΣ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ 3,10

Διαβάστε επίσης

Λεφτά από τη Βραζιλία

Λεφτά από τη Βραζιλία

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται το πρωτάθλημα στη Βραζιλία, με την πρώτη αγωνιστική μάλιστα να έχει μερικά πολύ ωραία ματσάκια.