Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι άτρωτη στα μετόπισθεν η Μπάγερν

Δεν είναι άτρωτη στα μετόπισθεν η Μπάγερν
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 - 15:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΡΩΝ ΑΛΟΪΖΟΣ

Στο προσκήνιο τα πρωταθλήματα από Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία, που μας βοηθούν στον καταρτισμό της βασικής μας πρότασης. Τριάδα λοιπόν για σήμερα Σάββατο, όπου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και εμείς προτείνουμε να αποφύγετε τα πονταρίσματα στα λεγόμενα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου λίγες μέρες πριν ap;o τη σέντρα στη δεύτερη αγωνιστική σε Champions και Europa League. Μετά το ξέσπασμα του Ρόμπερτ Λεβαντφόσκι που πέτυχε 5 γκολ σε λιγότερο από δέκα λεπτά (!) παίρνοντας από το χεράκι –ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο- την Μπάγερν στην τεράστια νίκη εις βάρος της Βόλφσμπουργκ (5-1), οι πρωταθλητές δοκιμάζονται το απόγευμα στην «Κοφάσε Αρένα».

Η Μάιντς πληγώθηκε από το γκολ του Μεξικανού Τσιτσαρίτο και δεν πήρε τίποτα μεσοβδόμαδα από την αναμέτρηση στο Λεβερκούζεν. Στην έδρα της πάντως δυναμώνει πραγματικά πολύ και είναι σε θέση να βάλει δύσκολα, ακόμα και στα μεγάλα ονόματα της χώρας. Τέτοιο είναι φυσικά η Μπάγερν, η άμυνα της οποίας ακόμα δεν πείθει, ασχέτως αν ο Γκουαρδιόλα παίζει με τρεις ή τέσσερις πίσω, αφού τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν βοηθήσει το σύνολο να «δέσει». Καλό ποντάρισμα το goal στην κόντρα Μάιντς και Μπάγερν. Από τον πάτο της βαθμολογίας η Σεβίλλη υποδέχεται το βράδυ τη Ράγιο. Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα εντός συνόρων, ο Εμερι έχει πολλά προβλήματα τραυματιών, αυτό ωστόσο δεν αποτελεί καμία δικαιολογία. Στην Ευρώπη πάντως ήρθε το άνετο 3-0 επί της Γκλάντμπαχ και σίγουρα οι Σεβιγιάνοι βλέπουν πρόκριση στους «16» του Champions League και θα δώσουν τα πάντα στη μάχη της Τετάρτης στο Τορίνο με τη Γιούβε. Σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τη γηπεδούχο, θα... λιώσει η Βαγεκάνο στο «Σάντσες Πιθχουάν» και θα περάσει ο χαμηλός «άσος» του 1,40.

Δεν έχει καμία αξία το «διπλό» της Αρσεναλ -λίγες μέρες πριν από το ματς με τον Θρύλο στον έκτο όμιλο των αστεριών- στην έδρα μιας Λέστερ που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Premier. Οι «αλεπούδες» κάνουν μεγάλα αποτελέσματα και φέτος, κυρίως στο «Κιγνκ Πάουερ», δεν υπάρχει λόγος να κοντράρεις τέτοια ομάδα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

764 ΜΑΪΝΤΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ GOAL 1,80
535 ΛΕΣΤΕΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 ή Χ 3,75 ή 3,60
727 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΓΕΚΑΝΟ 1 1,40

Διαβάστε επίσης

Ληστεία αλά ιταλικά

Ληστεία αλά ιταλικά

Ευκαιρίες για βαθμούς εκτός έδρας έχουν αρκετές από τις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα στη Serie A, που σίγουρα δίνει και σε εμάς τη δυνατότητα να βγάλουμε ένα καλό χαρτζιλίκι.

Στα... λίγα Λιλ και Μονπελιέ

Στα... λίγα Λιλ και Μονπελιέ

Συντηρητικά θα πορευτούμε σήμερα Παρασκευή, κρατώντας στα χέρια μας το νέο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας στοιχηματισμού.