Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα... λίγα Λιλ και Μονπελιέ

Στα... λίγα Λιλ και Μονπελιέ
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 - 19:37

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΡΩΝ ΑΛΟΪΖΟΣ

Συντηρητικά θα πορευτούμε σήμερα Παρασκευή, κρατώντας στα χέρια μας το νέο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας στοιχηματισμού. Η πρόταση της βραδιάς έρχεται από δύο μεγάλες λίγκες της Ευρώπης, ήτοι Γαλλία και Γερμανία. Με το μυαλό και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, η Ντόρτμουντ ισοφαρίστηκε στο φινάλε από την Ντάρμσταντ, τη νεοφώτιστη στην Bundesliga που έχει ξεκινήσει τουλάχιστον εντυπωσιακά βρισκόμενη στο πρώτο μισό του πίνακα μετά από εφτά αγωνιστικές.

Δεν θυμίζει... πρωτάρα η αποψινή γηπεδούχος, έχοντας μόλις μία ήττα και αυτή στο γήπεδό της από την πανίσχυρη Μπάγερν που έχει ξεκινήσει ήδη την επίδειξη δύναμης. Αντίπαλος της Ντάρμσταντ η Μάιντς, που βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, φυσικά μπορεί να πάει αρκετά καλύτερα στη συνέχεια. Δεν έχει Ευρώπη φέτος το σύνολο του Σμιντ και αργά ή γρήγορα θα βρει ρυθμό και θα αρχίσει να κάνει και μεγάλα αποτελέσματα.

Ακόμα... ψάχνεται πάντως η Μάιντς και σε αυτή τη φάση ενδεχομένως να μην μπορεί να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα της ισοπαλίας στη Ντάρμσταντ. Σε λογική τιμή το «Χ», προχωράμε κρατώντας το 3,15. Δεύτερη πρότασή μας για σήμερα, πρόταση που στη θεωρία δεν σπάει, είναι τα λίγα γκολ στην κόντρα Λιλ και Μονπελιέ. Σε κάκιστη κατάσταση η γηπεδούχος, αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα και έρχεται από διαδοχικές ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) από Ρεμς και Ναντ.

Αποτελέσματα που δείχνουν εν μέρει ότι το φετινό ταβάνι των «λιλουά» είναι αρκετά χαμηλότερο, θα αρχίσουν πάντως σε κάθε περίπτωση την αντεπίθεσή τους αφού είναι αφύσικο να μετρούν μόλις μια νίκη στα πρώτα εφτά ματς. Η Μονπελιέ από την πλευρά της δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με το «Μοσόν» να έχει γίνει πια κέντρο... διερχομένων. Οι «πορτοκαλί» έχουν τα... θέματά τους στα μετόπισθεν, οπότε δεδομένα θα πάνε συντηρητικά στην έδρα της Λιλ για να πάρουν έστω τον βαθμό. Το 1,40 του under μοιάζει δυνατό στανταράκι στο εναρκτήριο ματς της αγωνιστικής στη Γαλλία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
664 ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΜΑΪΝΤΣ Χ 3,15 7/10
673 ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ UNDER 1,40

Διαβάστε επίσης

Με... σεβασμό στο «Πιθχουάν»

Με... σεβασμό στο «Πιθχουάν»

Κρατώντας ως στανταράκια ματς από Ligue 1 και Premier ψάχνουμε τη μεγάλη απόδοση στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας από τη La Liga.

Σεβιγιάνικο ταμείο

Σεβιγιάνικο ταμείο

Η ήττα της Μπάρτσα στην Ανδαλουσία σε συνδυασμό με τη Λιόν και το over της Σίτι μας πλήρωσαν στο 6,68.

Ληστεία αλά ιταλικά

Ληστεία αλά ιταλικά

Ευκαιρίες για βαθμούς εκτός έδρας έχουν αρκετές από τις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα στη Serie A, που σίγουρα δίνει και σε εμάς τη δυνατότητα να βγάλουμε ένα καλό χαρτζιλίκι.