Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με... σεβασμό στο «Πιθχουάν»

Με... σεβασμό στο «Πιθχουάν»
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015 - 19:28

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΡΩΝ ΑΛΟΪΖΟΣ

Κρατώντας ως στανταράκια ματς από Ligue 1 και Premier ψάχνουμε τη μεγάλη απόδοση στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας από τη La Liga. Εβδομη στροφή στα ισπανικά γήπεδα και πλην του αυριανού ντέρμπι της πρωτεύουσας ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, δεσπόζει απόψε η μεγάλη μάχη στη Σεβίλλη ανάμεσα στην ομώνυμη και την Μπαρτσελόνα.

Στο καμίνι του «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» οι «μπλαουγκράνα» ερχόμενοι από την αγχωτική επικράτηση επί της Λεβερκούζεν και με εμφανή την απουσία του μεγάλου Μέσι ψάχνουν «τρίποντο» στην Ανδαλουσία που ενδεχομένως, στο σενάριο που η Βιγιαρεάλ αφήσει βαθμούς στη Λεβάντε, τους φέρει εκ νέου μόνους πρώτους. Δεν ήταν πειστική η εικόνα της ομάδας του Ενρίκε μεσοβδόμαδα, αντίστοιχα και η αποψινή γηπεδούχος δεν έδειξε κάτι στο Τορίνο και δικαίως ηττήθηκε με τρόπο… επαγγελματικό από τη Γιουβέντους. Αμφότερες μετρούν πολλές και σημαντικές απουσίες, η φιλοξενούμενη όμως είναι περισσότερο εξαρτώμενη από αυτές, φυσικά κυρίως από τον Μέσι.

Ο Εμερι ξέρει να… φτιάχνει τους παίκτες του για τέτοια ματς, βλέπουμε μίνι έκπληξη και ποντάρουμε είτε στην ισοπαλία είτε στη νίκη των Ανδαλουσιανών σε ακριβώς ίδια απόδοση (3,30). Τουλάχιστον τρία γκολ θα δούμε στην κόντρα Σίτι και Νιούκαστλ στο Μάντσεστερ, με τους «πολίτες» μάλιστα να έρχονται από σημαντική ανατροπή στην Γκλάντμπαχ και παρά το δεδομένο ροτέισον από μεριάς Πελεγκρίνι να έχουν την ποιότητα να ανοίξουν το ματς και να δούμε ένα εύκολο over.

Οι «ανθρακωρύχοι» ουσιαστικά… απέτυχαν με την Τσέλσι, αφού ο βαθμός έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορεί να τους αφήνει ικανοποιημένους, αντίστοιχα αμυντικά θέματα με τους «μπλε» έχει και η δεύτερη του πίνακα Σίτι και μπορούν να σκοράρουν εις βάρος της. Την εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια καλείται να ξεπεράσει -εκτιμούμε ότι θα τα καταφέρει- η Λιόν υποδεχόμενη τη Ρεμς. Εξαιρετικό ξεκίνημα η τελευταία, μακριά από την έδρα της όμως ακόμα δεν δοκιμάστηκε με σοβαρό αντίπαλο. Οι «λιονέ» θα πάρουν το «τρίποντο» και εμείς… γκρινιάζουμε περιμένοντας κάτι καλύτερο από το μόλις 1,50 που προσφέρεται ο «άσος» στην ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

647 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ OVER 1,35
674 ΛΙΟΝ – ΡΕΜΣ 1 1,50
692 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 ή Χ 3,30

Διαβάστε επίσης

Σεβιγιάνικο ταμείο

Σεβιγιάνικο ταμείο

Η ήττα της Μπάρτσα στην Ανδαλουσία σε συνδυασμό με τη Λιόν και το over της Σίτι μας πλήρωσαν στο 6,68.

Σε Serie A και Μέρσεϊσαϊντ

Σε Serie A και Μέρσεϊσαϊντ

Μεγάλη μέρα η σημερινή με ντέρμπι ουσιαστικά σε όλες τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης. Το μενού έχει μεταξύ άλλων Εβερτον-Λίβερπουλ, Αρσεναλ-Γιουνάιτεντ, ΠΣΖ-Μαρσέιγ, Μπάγερν-Ντόρτμουντ, Μίλαν-Νάπολι και φυσικά Ατλέτικο-Ρεάλ.

Στα... λίγα Λιλ και Μονπελιέ

Στα... λίγα Λιλ και Μονπελιέ

Συντηρητικά θα πορευτούμε σήμερα Παρασκευή, κρατώντας στα χέρια μας το νέο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας στοιχηματισμού.

Ληστεία αλά ιταλικά

Ληστεία αλά ιταλικά

Ευκαιρίες για βαθμούς εκτός έδρας έχουν αρκετές από τις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα στη Serie A, που σίγουρα δίνει και σε εμάς τη δυνατότητα να βγάλουμε ένα καλό χαρτζιλίκι.