Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συντηρητικά στο διήμερο

Συντηρητικά στο διήμερο
Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015 - 15:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΡΩΝ ΑΛΟΪΖΟΣ

Προς το τέλος της εβδομάδας μπαίνουν στην στοιχηματική μας καθημερινότητα παιχνίδια εθνικών ομάδων, η λογική λοιπόν φωνάζει να πορευτούμε πιο συντηρητικά το ερχόμενο διήμερο, τόσο στον όγκο των δελτίων όσο κυρίως στο κεφάλαιο που θα διαθέσουμε για αναμετρήσεις από -κατά κύριο λόγο- ματς χαμηλότερων κατηγοριών σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Κάτι από πρωτάθλημα θυμίζει η αποψινή κόντρα Κρου και Γουίγκαν, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του League Trophy.

Αμφότερες δίνουν τη δική τους μάχη στη League One, η αποψινή γηπεδούχος πάντως ερχόμενη από σερί εντός έδρας κακών αποτελεσμάτων είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ντέιβις δεν έχει πλέον ψυχολογία, έχοντας χάσει πολλά παιχνίδια στο γκολ και ξέροντας ότι δεν υστερεί ποιοτικά από αυτές που για την ώρα επιβιώνουν εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Γουίγκαν είναι ή του ύψους ή του βάθους, δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της, ωστόσο εν προκειμένω αυτό δεν μας ενδιαφέρει τόσο, αφού δοκιμάζεται μακριά από το «DW», εκεί που μπορεί να βρει χώρους και να κάνει το παιχνίδι της, πληρώνοντας το «διπλό» στο 1,75. Προχωράμε με αντίστοιχη απόδοση, ήτοι το 1,80 που πληρώνει η επικράτηση της Λιρς κόντρα στη Σεράινγκ. Με ματς λιγότερο μεν, η Λιρς ωστόσο δείχνει έξω από τα νερά της στη χαμηλότερη κατηγορία, αφού κακά τα ψέματα ήταν μια... σταθερά στα σαλόνια του βελγικού ποδοσφαίρου. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα είναι στις πρώτες θέσεις του πίνακα με το πέρας των αγωνιστικών, στην παρούσα φάση πάντως ψάχνεται και παραμένει ρίσκο το ποντάρισμα πάνω της.

Η Σεράινγκ έχει συγκεκριμένο ταβάνι, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει η μίνι αντεπίθεση της Λιρς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η τριάδα μας κλείνει με Βραζιλία και με ματς από την 30ή αγωνιστική της Serie B. Ενας μήνας και κάτι πέρασε από τότε που η Κρισιούμα γεύτηκε τη χαρά της νίκης, ουσιαστικά όμως δικαιολογείται, αφού με συμπαθητική συγκομιδή στον πρώτο γύρο έδεσε τον γάιδαρό της και πλέον δεν απειλείται.

Παίζει αργά το βράδυ, ξημερώματα Τετάρτης πια, στο «Μπραγκάνσα Παουλίστα» και παρά το γεγονός ότι η έδρα της Μπραγκαντίνο είναι από τις δυνατές της λίγκας, το συντηρητικό στυλ της ομάδας του Πέτκοβιτς μπορεί να την προβληματίσει. Δικαιολογημένες οι χαμηλές τιμές της ισοπαλίας στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το ίδιο και αυτή στην κόντρα Μπραγκαντίνο και Κρισιούμα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

548 ΚΡΟΥ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ 2 1,75 7/10
631 ΛΙΡΣ – ΣΕΡΑΪΝΓΚ 1 1,80 7/10
600 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ Χ 2,95

Διαβάστε επίσης

Ήδη το μάζεψε η Κατάνια

Ήδη το μάζεψε η Κατάνια

Στις χαμηλότερες κατηγορίες της Ιταλίας μετά τις περιπέτειες πολλών ομάδων και την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια συναντά κανείς δυνατά ονόματα, που φυσικά θα μπορούσαν να είναι στη Serie A και σε αρκετά ανταγωνιστικό επίπεδο.

Με μεγάλο ρίσκο... Λιούις Χάμιλτον

Με μεγάλο ρίσκο... Λιούις Χάμιλτον

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Σότσι στη Ρωσία και σε μια περιοχή που έγιναν σχετικά πρόσφατα Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Σε Serie A και Μέρσεϊσαϊντ

Σε Serie A και Μέρσεϊσαϊντ

Μεγάλη μέρα η σημερινή με ντέρμπι ουσιαστικά σε όλες τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης. Το μενού έχει μεταξύ άλλων Εβερτον-Λίβερπουλ, Αρσεναλ-Γιουνάιτεντ, ΠΣΖ-Μαρσέιγ, Μπάγερν-Ντόρτμουντ, Μίλαν-Νάπολι και φυσικά Ατλέτικο-Ρεάλ.

Σεβιγιάνικο ταμείο

Σεβιγιάνικο ταμείο

Η ήττα της Μπάρτσα στην Ανδαλουσία σε συνδυασμό με τη Λιόν και το over της Σίτι μας πλήρωσαν στο 6,68.