Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήδη το μάζεψε η Κατάνια

Ήδη το μάζεψε η Κατάνια
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015 - 16:39

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΡΩΝ ΑΛΟΪΖΟΣ

Στις χαμηλότερες κατηγορίες της Ιταλίας μετά τις περιπέτειες πολλών ομάδων και την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια συναντά κανείς δυνατά ονόματα, που φυσικά θα μπορούσαν να είναι στη Serie A και σε αρκετά ανταγωνιστικό επίπεδο.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Κατάνια, που έχει ξεκινήσει πάντως εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της Lega Pro. Ξεκίνησε τη λίγκα με αφαίρεση εννέα βαθμών, άρα στο -9, έκανε τρεις σερί νίκες και μετά τον βαθμό στη Λέτσε (0-0) έφθασε γρήγορα γρήγορα σε θετικό πρόσημο! Στο «Αντζελο Μασιμίνο» και κόντρα στην Κοζέντσα, που μακριά από το γήπεδό της έχει σοβαρά προβλήματα, πρώτο σημείο είναι ο «άσος».

Οι «ελέφαντες» απ’ τη Σικελία έδειξαν με το ‘καλημέρα’ στην κατηγορία ότι θα πρωταγωνιστήσουν και θα καταφέρουν να... ρεφάρουν την αφαίρεση βαθμών. Κρατάμε το 1,50 της επικράτησης της γηπεδούχου, στην ίδια τιμή πορευόμαστε με τα λίγα γκολ σε ακόμα ένα απογευματινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ακράγας και Μονόπολι. Με το στανιό κερδίζει εσχάτως η πρώτη, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντως καταφέρνει όχι απλώς να επιβιώνει, αλλά με το καλημέρα στην κατηγορία να δείχνει ανταγωνιστική.

Δεχόμενη μόλις ένα γκολ στα πρώτα τέσσερα ματς και με τη σημερινή αντίπαλό της στα ίδια... κυβικά, τα λίγα τέρματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τον πρώτο λόγο. Προχωράμε ιταλικά επιστρέφοντας στη Σικελία, αυτή τη φορά στη Μεσίνα. Η ομώνυμη κοντράρεται με τους επίσης νησιώτες της Ισκια, με τους οποίους ισοβαθμεί στους έξι βαθμούς.

Εκτίμησή μας είναι καμία δεν θα μείνει με το παράπονο, κρατώντας τον βαθμό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βλέποντας πάντως τα σκορ που κάνουν αμφότερες και το over στη Μεσίνα, έχει τύχη. Δεν προσέχει μακριά από το γήπεδό της φέτος η Ισκια, όπως μαρτυρεί και το παθητικό των έντεκα γκολ σε τέσσερις μόλις αγωνιστικές! Η Μεσίνα, που έχει τον πρώτο λόγο στο ζευγάρι, θα σκοράρει, ωραίος συνδυασμός του «Χ» και του over.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

646 ΚΑΤΑΝΙΑ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ 1 1,50
647 ΜΕΣΙΝΑ – ΙΣΟΛΑΒΕΡΔΕ Χ 2,90
652 ΑΚΡΑΓΑΣ – ΜΟΝΟΠΟΛΙ UNDER 1,50

Διαβάστε επίσης

Με μεγάλο ρίσκο... Λιούις Χάμιλτον

Με μεγάλο ρίσκο... Λιούις Χάμιλτον

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Σότσι στη Ρωσία και σε μια περιοχή που έγιναν σχετικά πρόσφατα Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Συντηρητικά απόψε ενόψει διημέρου

Συντηρητικά απόψε ενόψει διημέρου

Δυάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης η πρότασή μας για σήμερα Παρασκευή, ημέρα στην οποία πάντα προτείνουμε συντηρητικό ποντάρισμα

Συντηρητικά στο διήμερο

Συντηρητικά στο διήμερο

Προς το τέλος της εβδομάδας μπαίνουν στην στοιχηματική μας καθημερινότητα παιχνίδια εθνικών ομάδων, η λογική λοιπόν φωνάζει να πορευτούμε πιο συντηρητικά το ερχόμενο διήμερο

Σε Serie A και Μέρσεϊσαϊντ

Σε Serie A και Μέρσεϊσαϊντ

Μεγάλη μέρα η σημερινή με ντέρμπι ουσιαστικά σε όλες τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης. Το μενού έχει μεταξύ άλλων Εβερτον-Λίβερπουλ, Αρσεναλ-Γιουνάιτεντ, ΠΣΖ-Μαρσέιγ, Μπάγερν-Ντόρτμουντ, Μίλαν-Νάπολι και φυσικά Ατλέτικο-Ρεάλ.