Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε σήμερα (12/08) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (12/08) το G-BET
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 - 00:02

Μη χάσετε την Παρασκευή, 12 Αυγούστου, μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», το G-BET, τη δωρεάν σούπερ στοιχηματική εφημερίδα, που σας στέλνει ταμείο!

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν στο προηγούμενο τεύχος, με τον Δημήτρη Κρούσκο να είναι αυτός που μας έστειλε για κέρδη, καθώς πέρασε η τριάδα του στην Ελβετία με απόδοση 4,86. Οι προτάσεις του ήταν το διπλό της Λουκέρνης στη Βαντούζ και δύο over στα ματς Λουγκάνο-Σιόν και Βασιλεία-Γιουνγκ Μπόις.

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπαίνει πλέον στη ζωή μας και το νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο, τη Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα, την Τσέλσι του Κόντε, τη Λίβερπουλ του Κλοπ και την Αρσεναλ του Βενγκέρ, να καραδοκούν για να την εκθρονίσουν. Μάλιστα η πρεμιέρα έχει και μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Αρσεναλ και Λίβερπουλ. Επίσης αρχίζει το πρωτάθλημα στη Γαλλία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι και πάλι το φαβορί. Τέλος, ενδιαφέρον έχουν τα Σούπερ Καπ σε Γερμανία, Ντόρτμουντ-Μπάγερν, και Ισπανία, Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα.

Μην το χάσετε!

Διαβάστε επίσης