Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε σήμερα (27/09) το G-BET μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ»

Μην χάσετε σήμερα (27/09) το G-BET μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ»
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 - 00:10

Μη χάσετε σήμερα, Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», το G-BET, τη δωρεάν σούπερ στοιχηματική εφημερίδα με 8 σελίδες, που σας στέλνει ταμείο!

Στο προηγούμενο τεύχος ο Μπάμπης Χριστόγλου πέρασε και τα τέσσερα Over που έδωσε, με συνολική απόδοση 4,84! Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε απόλυτα και ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο οποίος σωστά προέβλεψε τις νίκες των Λεβαδειακού και Ατρομήτου και τις ισοπαλίες των ΠΑΟ και ΠΑΣ Γιάννινα. Στο ταμείο οδηγήθηκε και ο Τάσος Τσόλκας, ο οποίος έβγαλε τριάδα με τον άσο της Γιουνάιτεντ, το διπλό της Τότεναμ και τη νίκη της Αρσεναλ επί της Τσέλσι με συνολική απόδοση 6,13.

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Βαγγέλης Κύρκος μάς έστειλε εκ νέου ταμείο, με την τριάδα του να πιάνει 3,63. Επίσης, στο τεύχος της Παρασκευής δεν είχαμε προλάβει να το αναφέρουμε ότι ο Σάββας Λιαμίρας έβγαλε την τριάδα του στη Β’ Ισπανίας, με απόδοση 3,80. Ταμείο είχαμε και στο μπάσκετ, όπου ο Τόλης Λεούσης άρχισε με το δεξί τη νέα χρονιά, με την τριάδα του να πληρώνει 5,35.

Στο νέο τεύχος κυριαρχούν το Champions League και Europa League. Στο G-BET της Τρίτης θα βρείτε πολλές προτάσεις για μεγάλα κέρδη.

Μη το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε ΣΗΜΕΡΑ το G-BET

Μη χάσετε ΣΗΜΕΡΑ το G-BET

Μη χάσετε το G-BET που κυκλοφορεί, σήμερα, Παρασκευή (7/10) μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ».