Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη χάσετε σήμερα (14/10) το G-BET

Μη χάσετε σήμερα (14/10) το G-BET
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 - 13:34

Μη χάσετε σήμερα το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ». Στις 12 σελίδες του θα βρείτε πλούσια στοιχεία, προτάσεις, αναλύσεις και στατιστικά, σε ένα πλήρη οδηγό για το δρόμο προς το ταμείο.

Μία… διαδρομή που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια πλέον! Ο Τάσος Τσόλκας τα πήγε και πάλι πολύ καλά στα «Σημεία G», όπου έβγαλε την τριάδα της Τρίτης με απόδοση 4,94 ενώ στο ίδιο… μήκος κύματος ήταν και ο Σάββας Λιαμίρας, που μας έστειλε ταμείο με τις Εθνικές U21, με την τριάδα του να πληρώνει 4,34!

Στο σημερινό τεύχος, ξεχωρίζει το αγγλικό ντέρμπι! Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γιούργκεν Κλοπ τίθεται αντιμέτωπος με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Και οι δύο έχουν κάτι να αποδείξουν στο ντέρμπι. Στην Πρέμιερ Λιγκ, επίσης, η Τσέλσι υποδέχεται τη Λέστερ, ενώ μεγάλο παιχνίδι έχει και η Ιταλία με τη Νάπολι να φιλοξενεί τη Ρόμα.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στις σελίδες του νέου τεύχους του G-BET που κυκλοφορεί μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε ΣΗΜΕΡΑ το G-BET

Μη χάσετε ΣΗΜΕΡΑ το G-BET

Μη χάσετε το G-BET που κυκλοφορεί, σήμερα, Τρίτη (11/10) μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε ΣΗΜΕΡΑ το G-BET

Μη χάσετε ΣΗΜΕΡΑ το G-BET

Μη χάσετε το G-BET που κυκλοφορεί, σήμερα, Παρασκευή (7/10) μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ».