Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη χάσετε την Παρασκευή (28/10) το G-BET

Μη χάσετε την Παρασκευή (28/10) το G-BET
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 - 22:10

Μη χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Σε 12 πλούσιες σελίδες θα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις και στατιστικά από τα κυριότερα πρωταθλήματα, τα οποία θα αποτελέσουν ένα πλήρη οδηγό για να πάτε ταμείο. O Δημήτρης Γρηγορόπουλος στη στήλη του πέρασε τις νίκες των Χέρτα, Λάτσιο και Ρόμα και η τριάδα του μας πλήρωσε 4,90. O Σάββας Λιαμίρας δικαιώθηκε στην Ιταλία με τη νίκη της Ρόμα, το Over της Λάτσιο και το Under στο Κιέβο-Μπολόνια. Απόδοση τριάδας 6,75! Επίσης, ο Δημήτρης Κρούσκος πέρασε την τριάδα του στο Κόπα Σουνταμερικάνα, η οποίας μας έδωσε 6,85 φορές τα λεφτά μας πίσω!

Στο σημερινό τεύχος, από τη Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζει το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Σάλκε, με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει πίσω και η νίκη να είναι μονόδρομος, τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους φιλοξενούμενους. Μεγάλο παιχνίδι υπάρχει και στην Ιταλία με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Νάπολι. Αυτά και όπως πάντα, καλή ανάγνωση και καλή επιτυχία!

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε την Τρίτη (01/11) το G-BET

Μην χάσετε την Τρίτη (01/11) το G-BET

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (01/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».