Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε την Τρίτη (01/11) το G-BET

Μην χάσετε την Τρίτη (01/11) το G-BET
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 - 17:02

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (01/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Ο Βαγγέλης Κύρκος, στην Ολλανδία, δικαιώθηκε στις προτάσεις του και η τριάδα του μας πλήρωσε 6,65 φορές τα λεφτά μας. Από κοντά και ο Τάσος Τσόλκας στα «Σημεία G» του Σαββάτου, όπου πέρασε η τριάδα του με απόδοση 5,76. Σε καλή μέρα και ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο οποίος επιβεβαιώθηκε σε όσα έγραψε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το ντέρμπι της Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΠΟΕΛ, αλλά και την ιταλική μάχη μεταξύ της Γιουβέντους και της Νάπολι.

Οσον αφορά το νέο τεύχος, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στους αγώνες του Champions League και του Europa League. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Καζακστάν για τον αγώνα με την Αστάνα και η νίκη του αναμένεται να μας πληρώσει πολύ καλά.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η προσοχή στρέφεται στο Μάντσεστερ για τον αγώνα της Σίτι με την Μπαρτσελόνα, όπου και πάλι οι Καταλανοί θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Αυτά και πολλά άλλα θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (01/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ».

Διαβάστε επίσης