Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε την Παρασκευή (04/11) το G-BET

Μην χάσετε την Παρασκευή (04/11) το G-BET
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 - 22:38

Μη χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Δώδεκα πλούσιες σελίδες με αναλύσεις, προτάσεις και ψαγμένα στατιστικά από τα κυριότερα πρωταθλήματα για να σας βοηθήσουν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για το ταμείο. Πολύ καλά πήγε στο τελευταίο τεύχος ο Αγγελος Ρουχωτάς, που έβγαλε τη δυάδα του για την Α’ Αγγλίας με απόδοση 2,75. Πολύ καλά τα πήγε και πάλι ο Κώστας Νικολακόπουλος, που δικαιώθηκε στα παιχνίδια της Μπεσίκτας με τη Νάπολι, της Βασιλείας με την Παρί Σεν Ζερμέν, της Τότεναμ με τη Λεβερκούζεν και της Κοπεγχάγης με τη Λέστερ.

Όσον αφορά το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα, ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά για να αυξήσουμε την απόδοση στο ποντάρισμά μας, πολύ καλό είναι και το Over. Ντέρμπι έχει και στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Τότεναμ, στη μεγάλη μάχη του Λονδίνου. Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή θα έχει και η Μπαρτσελόνα μέσα στη Σεβίλλη, την ώρα μάλιστα που καλείται να ξεπεράσει την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League. Ενδιαφέρον είναι και το παιχνίδι της Νάπολι με τη Λάτσιο στην Ιταλία. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Μην το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε σήμερα (08/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (08/11) το G-BET

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (08/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε την Τρίτη (01/11) το G-BET

Μην χάσετε την Τρίτη (01/11) το G-BET

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (01/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».