Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μην χάσετε σήμερα (15/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (15/11) το G-BET
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 - 17:01

Μη χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ». Στις σελίδες του θα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις και στα στατιστικά για τις κυριότερες διοργανώσεις, σε ένα πλήρη οδηγό για να πάτε ταμείο.

Το σωστό… δρόμο ακολούθησε και ο Τάσος Τσόλκας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς δικαιώθηκε στην επιλογή του με την τριάδα από τον πρώτο όμιλο των προκριματικών των εθνικών ομάδων, περνώντας το goal της Γαλλίας, τον άσο της Βουλγαρίας και το over της Ολλανδίας, με απόδοση 6,02.

Πολύ καλά πήγε και ο Άγγελος Ρουχωτάς στην Α’ Αγγλίας, οι οποίες πάντα μας δίνουν κέρδη. Πέρασε το over της Μίλγουολ, το goal της Μπέρι και το διπλό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με απόδοση 4,19. Ταμείο μας έστειλε και ο Σάββας Λιαμίρας στη Β’ Ισπανίας με τα δύο under των Κόρδοβα, Αλκορκόν και τον άσο της Σαραγόσα, με απόδοση 3,46.

Στο νέο τεύχος περισσότερο ξεχωρίζουν τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου σε Ασία και Νότιο Αμερική, τα διεθνή φιλικά με σπουδαίες αναμετρήσεις όπως Ιταλία-Γερμανία και Αγγλία-Ισπανία, αλλά και οι επαναληπτικοί του πρώτου γύρου Κυπέλλου Αγγλίας. Αυτά κι άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ».

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε σήμερα (18/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (18/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (18/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (22/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (11/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (11/11) το G-BET

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (11/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (08/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (08/11) το G-BET

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (08/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».