Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε σήμερα (18/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (18/11) το G-BET
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 - 11:29

Μη χάσετε το νέο τεύχος του G-BET κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα, μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Ένα πλήρες ένθετο με όλα τα τελευταία νέα είναι στα χέρια σας και αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για να πάτε ταμείο. Αυτοί που μας ακολούθησαν την περασμένη Τρίτη δεν έχασαν! Πάμε να δούμε το γιατί. Ο Τάσος Τσόλκας έκανε… μαγικά πράγματα. Αρχικά πέρασε την τριάδα του στα διεθνή φιλικά με απόδοση 17,84! Επίσης έκανε 7/9 στο σύνολο των αγώνων με την απόδοση να εκτοξεύεται στο 258,77! Είχε κι άλλο όμως! Στα σημεία G της Τρίτης πέρασε και τις δύο τριάδες. Στην πρώτη έκανε 4,82 και στη δεύτερη 4,53! Στον όμιλο της Νοτίου Αμερικής έκανε τέσσερα στα πέντε (4/5) με απόδοση 5,72! Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και ο Κώστας Νικολακόπουλος που επιβεβαιώθηκε στους άσους της Χιλής και της Αργεντινής. Παραμένουμε στα προκριματικά, αλλά πάμε στην Ασία, όπου ο Σάββας Λιαμίρας δικαιώθηκε στην τριάδα του, η οποία μας πλήρωσε 3,55 φορές τα λεφτά μας, ενώ πέρασε την τριάδα του και στα U19 με απόδοση 4,50! Επιτυχίες είχαμε και στο μπάσκετ, όπου ο Τόλης Λεούσης δικαιώθηκε και μας πλήρωσε 5,35 φορές τα λεφτά μας πίσω!

Στο νέο κουπόνι έχουμε ένα… σωρό ντέρμπι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο υποδέχεται την Αρσέν Βενγκέρ του Αρσεναλ, στην Ιταλία η Μίλαν αντιμετωπίζει την Ιντερ, στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ κοντράρεται με την Μπάγερν, ενώ στην Ισπανία, Ατλέτικο και Ρεάλ θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους για τη νίκη. Ντέρμπι έχουμε και στην Τουρκία με τη Φενερμπαχτσέ να φιλοξενεί τη Γαλατασαράι.

Αυτά κι άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα, μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Μην το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (22/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (25/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (15/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (15/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (15/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (11/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (11/11) το G-BET

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (11/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».