Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 - 16:34

Μη χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί και πάλι σήμερα στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Στις σελίδες του θα βρείτε πλούσιες αναλύσεις, ψαγμένες προτάσεις και στατιστικά για να σας βοηθήσουν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για να πάτε ταμείο. Πολύ καλά τα πήγαμε στα σημεία G του Σαββάτου, όπου ο Τάσος Τσόλκας πέρασε το διπλό της Αμπερντίν, τον άσο της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι με την Μπάγερν και το μεγάλο διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Ατλέτικο. Συνολική απόδοση τριάδας 15,62! Αρκετά καλά τα πήγε και ο Μπάμπης Χριστόγλου στην στήλη του, όπου έπιασε τρία στα τέσσερα, χάνοντας μόνο το Ντορτμουντ-Μπάγερν.

Αυτή την εβδομάδα αφήνουμε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς το… μενού έχει Champions League και Europa League. Μεγάλα παιχνίδια έχουν και οι δύο διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, αφήνοντας εκτός διεκδίκησης τη Γιανγκ Μπόις.Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι Ελβετοί δεν θα γλιτώσουν. Στο Champions League, σπουδαίες αναμετρήσεις διεξάγονται μεταξύ της Σεβίλλης και της Γιουβέντους, αλλά και της Αρσεναλ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτά και πολλά ακόμη θα βρείτε στις σελίδες του G-BET, που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ». Μη το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (25/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (18/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (18/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (18/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (15/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (15/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (15/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».