Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 - 00:27

Μη χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί και πάλι σήμερα στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ». Στις δώδεκα πλούσιες σελίδες του μπορείτε να βρείτε αναλύσεις, στατιστικά και προτάσεις, σε ένα πλήρη οδηγό για να πάτε ταμείο!

Πολύ καλά τα πήγε στο προηγούμενο τεύχος ο Σάββας Λιαμίρας, ο οποίος πέρασε την τριάδα του στη Β’ Πορτογαλίας τα Under των Ουνιόν Μαδέιρα και Γκιμαράες Β’, αλλά και το διπλό της Άβες, με απόδοση τριάδας 6,48! Όχι κι άσχημα…

Στο νέο κουπόνι θα επικεντρωθούμε εκ νέου στα μεγάλα πρωταθλήματα. Αρχικά στο γαλλικό, με τα δύο ντέρμπι που ξεχωρίζουν. Η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Λιόν θέλει να κόψει τη φόρα της Παρί Σεν Ζερμέν, ειδικά από την στιγμή που παίζει στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί και στον αγώνα της Μονακό με τη Μαρσέιγ, όπου επίσης αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Στην Αγγλία ξεχωρίζει το ντέρμπι του Λονδίνου της Τσέλσι με την Τότεναμ, με τους «μπλε» να είναι δείχνουν ότι μπορούν να παραμείνουν στην κορυφή. Παιχνίδια, άρα και στοίχημα έχουμε στη Superleague.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στις σελίδες του G-BET, με το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. Μη το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε την Παρασκευή (02/12) το G-BET

Μην χάσετε την Παρασκευή (02/12) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Παρασκευή (02/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ». Στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για να οδηγηθείτε στο ταμείο.

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (22/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (18/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (18/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (18/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».