Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε το νέο G-BET της Τρίτης (29/11)!

Μην χάσετε το νέο G-BET της Τρίτης (29/11)!
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 - 17:25

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί και πάλι στα περίπτερα την Τρίτη (29/11) μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ». Όλα τα απαραίτητα… συστατικά για την επιτυχία και τον δρόμο προς το ταμείο είναι εδώ από τους συντάκτες του G-BET.

Έχουμε και λέμε! Ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος τα πήγε εξαιρετικά στην στήλη του, όπου πέρασε τη Γαλατασαράι και τις νίκες των Φένλο, Γιονγκ Άγιαξ και Φόλενταμ, με απόδοση 7,15! Από κοντά και ο Μπάμπης Χριστόγλου που μας έδωσε το Goal στα ματς των Μάλαγα, Γκλάντμπαχ, Τσέλσι και Κάλιαρι με απόδοση 6,52! Μεγάλη επιτυχία και για τον Κώστα Νικολακόπουλο, που μας έδωσε στο… πιάτο σχεδόν όλη τη Superleague, με το «Χ» στη Νέα Σμύρνη, το διπλό στο Αγρίνιο, τον άσο των Λεβαδειακού και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μας συνέστησε προσοχή στο αγώνα Αστέρα-Λάρισας, καθότι έμοιαζε… πονηρό παιχνίδι (1-1) και από την εξέλιξη, δικαιώθηκε! Οι επιτυχίες όμως δεν σταματούν εκεί! Ο Τάσος Τσόλκας έβγαλε και τις δύο τριάδες του Σαββάτου στα Σημεία G, με την πρώτη να μας δίνει απόδοση 6,68 και τη δεύτερη 4,27. Μάλιστα συνολικά στα δώδεκα παιχνίδια που έδωσε στην στήλη του, έπιασε τα δέκα, δηλαδή είχε ποσοστό 83,3%! Τρομερή απόδοση έπιασε με την τριάδα του στην Αργεντινή και ο Δημήτρης Κρούσκος, που μας έδωσε 9,09 φορές τα λεφτά μας πίσω! Όχι κι άσχημα!

Στο νέο τεύχος έχουμε Κύπελλο Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας, Βελγίου, Λιγκ Καπ Αγγλίας και πρωτάθλημα σε Γαλλία, Δανία, Αυστρία και Ρωσία. Αυτά κι άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (29/11) στα περίπτερα, μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ». Μην το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε την Παρασκευή (02/12) το G-BET

Μην χάσετε την Παρασκευή (02/12) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Παρασκευή (02/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ». Στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για να οδηγηθείτε στο ταμείο.

Μην χάσετε το G-BET

Μην χάσετε το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (06/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (25/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (22/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (22/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».