Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε το G-BET

Μην χάσετε το G-BET
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 - 17:09

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (06/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ». Στις σελίδες του θα βρείτε πλούσια ανάλυση απ’ τις μεγαλύτερες διοργανώσεις, με προτάσεις, αναλύσεις, στατιστικά και βαθμολογίες, σε έναν πλήρη οδηγό για να σας βοηθήσουν να πάτε στο ταμείο.

Τρομερή τριάδα πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης Κρούσκος στην Αργεντινή, η οποία πλήρωσε 13,41! Συγκεκριμένα, μας έδωσε το διπλό της Κολόν Σάντα Φε (3,25), το διπλό της Σαν Λορέντζο (2,15) και το Over της Μπόκα (1,92)! Πάντα τέτοια! Ταμείο μάς έστειλε και ο Τάσος Τσόλκας στη Σκωτία, με την τριάδα του να πληρώνει 4,96! Ταμείο μας έστειλε και ο Τόλης Λεούσης στο μπάσκετ, όπου η τριάδα του μας πλήρωσε 5,75!

Στο νέο τεύχος που έχουμε στα χέρια μας, το Champions League και το Europa League ρίχνουν την αυλαία τους για τη φάση των ομίλων. Αρκετά από τα εισιτήρια έχουν ξεκαθαρίσει, όπως επίσης και οι ομάδες που έχουν ήδη αποκλειστεί. Ωστόσο, υπάρχουν εκκρεμότητες, απ’ όπου μπορούν να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες για κέρδη.

Στα δικά μας, ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη στην Κύπρο για να καπαρώσει την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ στο Champions League χαμός γίνεται στον δεύτερο όμιλο, όπου Μπενφίκα, Νάπολι και Μπεσίκτας μάχονται για δύο εισιτήρια. Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (06/12) στα περίπτερα μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα (13/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (13/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί, σήμερα, Τρίτη (13/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (20/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (20/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί, σήμερα, Τρίτη (20/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε την Παρασκευή (02/12) το G-BET

Μην χάσετε την Παρασκευή (02/12) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Παρασκευή (02/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ». Στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για να οδηγηθείτε στο ταμείο.