Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη χάσετε σήμερα (20/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (20/12) το G-BET!
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 - 10:45

Μη χάσετε το νέο τεύχος του G-BET, που κυκλοφορεί σήμερα, Τρίτη (20/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Στις σελίδες του θα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά και βαθμολογίες για να σας βοηθήσουν να πάτε ταμείο. Οπως έκανε ο Τάσος Τσόλκας στα «Σημεία G» της Κυριακής, όπου δικαιώθηκε στην τριάδα του και μας πλήρωσε 11,35 φορές τα λεφτά μας. Πολύ καλά τα πήγε και ο Μπάμπης Χριστόγλου, ο οποίος πέρασε την τετράδα του με τα Goal και τα Over, με απόδοση 7,98. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και ο Αγγελος Ρουχωτάς, που διάβασε σωστά την αγωνιστική στο Βέλγιο και πέρασε την τριάδα του με απόδοση 8,58!

Οσον αφορά το νέο κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας και θα είναι το ενδιάμεσο πριν από τα Χριστούγεννα, έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς οδεύουν προς διακοπή. Ετσι, έχουμε αγωνιστική δράση σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Βέλγιο, αλλά και Κύπελλο στην Ισπανία. Μπορεί να λείπει το μεγάλο ντέρμπι, όμως τόσο οι μεγάλες διοργανώσεις όσο και οι πιο μικρές μπορούν να μας προσφέρουν καλές επιλογές για κέρδη.

Αυτά κι άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ». Μην το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα (27/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (27/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (27/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (13/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (13/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί, σήμερα, Τρίτη (13/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε το G-BET

Μην χάσετε το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (06/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».