Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μη χάσετε την Παρασκευή (23/12) το G-BET!

Μη χάσετε την Παρασκευή (23/12) το G-BET!
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 - 09:42

Μη χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα, μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ». Αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά και βαθμολογίες θα τα βρείτε όλες στις σελίδες του G-BET σε ένα πλήρη οδηγό για να πάτε ταμείο.

Ο Αγγελος Ρουχωτάς τα πήγε πολύ καλά στην εμβόλιμη αγωνιστική του Βελγίου, καθώς επιβεβαιώθηκε το Over 3,5 της Κλαμπ Μπριζ, το διπλό της Οστάνδης και το Goal στο Σταντάρ Λιέγης-Λόκερεν, με συνολική απόδοση 12,53! Πολύ καλά τα πήγε και ο Δημήτρης Ζώρζος στο Κύπελλο Ισπανίας, ο οποίος δικαιώθηκε στο Over (και στον άσο) στο Λας Πάλμας-Ουέσκα, στον άσο της Λα Κορούνια με την Μπέτις και στο Under του αγώνα Οσασούνα-Γρανάδα, με απόδοση 4,68.

Είμαστε πλέον σε περίοδο Χριστουγέννων και τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν διακοπή. Παρ’ όλα αυτά έχουμε αρκετές επιλογές, κυρίως λόγων των Αγγλων. Στο Νησί δεν σταματούν να παίζουν ποδόσφαιρο μέσα στις Γιορτές και ειδικά με την αγωνιστική της «Boxing Day», την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων. Αγωνιστική έχουμε, επίσης, στο Βέλγιο, στη Σκωτία, στην Τουρκία, στη Β’ Ιταλίας, ενώ στη γείτονα χώρα έχουν και το Σούπερ Καπ, μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν, το οποίο διεξάγεται στο Κατάρ. Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Μην το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα (27/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (27/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (27/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (30/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (30/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (30/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (20/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (20/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί, σήμερα, Τρίτη (20/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (13/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (13/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί, σήμερα, Τρίτη (13/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».