Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη χάσετε σήμερα (30/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (30/12) το G-BET!
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 - 00:10

Μη χάσετε το νέο τεύχος του G-BET, που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Στις σελίδες του θα βρείτε προτάσεις, αναλύσεις και στατιστικά, σε ένα πλήρη οδηγό για να πάτε στο ταμείο. Όπως έκανε και ο Τάσος Τσόλκας και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις. Στα σημεία G της Τρίτης, δικαιώθηκε στις επιλογές του και η τριάδα του πλήρωσε 7,24 φορές τα λεφτά που ποντάραμε. Πολύ καλά τα πήγε όμως και στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έπιασε τόσο το Over της Λίβερπουλ όσο και το διπλό της Τότεναμ. Η δυάδα του είχε απόδοση 3,48. Από κοντά και ο Μπάμπης Χριστόγλου, ο όποιος μας έδωσε άσους και Over και δικαιώθηκε με την τριάδα του να πληρώνει 4,15! Πολύ καλά πήγε και ο Σάββας Λιαμίρας στην Πρέμιερσιπ της Σκωτίας με την τριάδα του να δίνει 3,72!

Στο νέο τεύχος έχουν φουλ αγωνιστική δράση στην Αγγλία, η οποία έχει όλες τις αγωνιστικές της και μάλιστα με δύο αγωνιστικές σε διάστημα δύο ημερών, ενώ με φουλ αναμετρήσεις συνεχίζονται και τα πρωταθλήματα της Σκωτίας. Αυτά και άλλα πολλά θα διαβάσετε στο τελευταίο τεύχος του G-BET για το 2016, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Μην το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα (02/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (02/01) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (02/01) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε το G-BET!

Μην χάσετε το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Παρασκευή (06/1) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (27/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (27/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (27/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».