ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Παροξυσμός από τον κόσμο του Θρύλου! Σπάει όλα τα κοντέρ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μη χάσετε σήμερα (10/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (10/01) το G-BET!
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 - 17:25

Μη χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ». Στις σελίδες του θα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις και στατιστικά σε ένα πλήρη οδηγό για να πάτε ταμείο. Και στο τελευταίο τεύχος οι συντάκτες του G-BET τα πήγαν εξαιρετικά.

Ο Γιάννης Ζέρβας έβγαλε την τριάδα του στο Κύπελλο Γαλλίας, η οποίας μας έδωσε απόδοση 6,36. Πολύ καλά τα πήγε και ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος στην στήλη του, που πέρασε την τριάδα του και μας πλήρωσε 5,86 φορές τα λεφτά μας. Ο Θωμάς Γεωργίου είχε έμπνευση με τρία Under στην Πορτογαλία και μάλιστα συμπεριλαμβανομένων των Μπενφίκα και Πόρτο, με την τριάδα του να πληρώνει 4,82. Ταμείο είχαμε και στην Ισπανία, όπου ο Δημήτρης Ζώρζος δικαιώθηκε στις επιλογές του και μας έδωσε στην τριάδα του απόδοση, 3,59.

Στο νέο τεύχος έχουμε τους δύο ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Αγγλίας μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Χαλ και της Σαουθάμπτον με τη Λίβερπουλ. Λιγκ Καπ έχουμε και στη Γαλλία, το οποίο βρίσκεται στη φάση των «8» με παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον. Τελος, έχουμε το Κύπελλο Ελλάδος που βρίσκεται στη φάση των «16» και ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Αρη, αλλά και αναμετρήσεις στα Κύπελλα Ισπανίας και Ιταλίας.

Αυτά κι άλλα πολλά θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του G-BET, που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ». Μην το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα (17/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (17/01) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (17/01) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (20/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (20/01) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (20/01) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε το G-BET!

Μην χάσετε το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Παρασκευή (06/1) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (02/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (02/01) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (02/01) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».