ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Παροξυσμός από τον κόσμο του Θρύλου! Σπάει όλα τα κοντέρ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η Πάτρα, δεύτερος σταθμός του Basket Aγάπης: οι μικροί ήρωες στο γήπεδο της Stoiximan

Η Πάτρα, δεύτερος σταθμός του Basket Aγάπης: οι μικροί ήρωες στο γήπεδο της Stoiximan
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 20:58

Η Stoiximan, σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, φιλοξενώντας, σε έναν αγώνα κάθε εβδομάδα, παιδιά από ιδρύματα, στην πιο λαμπρή εξέδρα της αγωνιστικής.

Δεύτερος σταθμός της πρωτοβουλίας «Basket αγάπης: Οι μικροί ήρωες στο Γήπεδο» ήταν η Πάτρα και το γήπεδο Κ.Γ.Δ Τόφαλος, όπου 15 παιδιά από το Θεραπευτικό Κέντρο ΑΜΕΑ "Μέριμνα", παρακολούθησαν τον αγώνα Προμηθέας Πάτρας- Ρέθυμνο CretanKings και παρέλαβαν με χαρά μπάσκετ και δώρα.

Η πρωτοβουλία της Stoiximan σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο της Stoiximan.grBasketLeague ξεκίνησε επισήμως το ταξίδι της την προηγούμενη αγωνιστική και θα βρίσκεται όπου διεξάγεται το πρωτάθλημα, με απώτερο σκοπό να φιλοξενήσει ολοένα και περισσότερους μικρούς ήρωες στο γήπεδο από κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Επόμενη στάση του «Basket αγάπης: Οι μικροί ήρωες στο Γήπεδο», η Θεσσαλονίκη και το γήπεδο ‘Αλεξάνδρειο’, όπου παιδιά των SpecialOlympics θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ Π.CARNA.

Η πρωτοβουλία της Stoiximan, εντάσσεται στο διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, με ιδρύματα από όλη την Ελλάδα και αφορά σε δράσεις και ενέργειες στήριξης των παιδιών.

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα (27/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (27/01) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί την Παρασκευή (27/01) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».