Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα «χτυπήσει» πρώτος ο Θρύλος με τον «Φαραώ»!

Θα «χτυπήσει» πρώτος ο Θρύλος με τον «Φαραώ»!
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 - 08:49

Η μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού στο Κίεβο είναι απόψε στις 22:00. Στο «Ολιμπίνσκι» οι παίκτες του Θρύλου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο να περάσουν στην επόμενη φάση, στους «16» του Europa League.

Μια αναμέτρηση που έχει ιδιομορφίες υπό την έννοια πώς ο Ολυμπιακός αναζητά ένα αποτέλεσμα, τη νίκη. Γιατί η ισοπαλία με σκορ άνω του 3-3 δεν είναι και το πιο σύνηθες αποτέλεσμα, πόσω δε μάλλον σε μια αναμέτρηση των ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Στο Stoiximan.gr θα βρείτε πάνω από 368 στοιχήματα για το μεγάλο ματς που δίνουν απόψε οι «ερυθρόλευκοι» στην ουκρανική πρωτεύουσα. Με αποδόσεις ιδιαίτερα ελκυστικές για κάθε... γούστο και έμπνευση!

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει πρωτίστως τη νίκη, θα ποντάρουμε σε άλλα δύο γεγονότα. Αφενός να σκοράρουν πρώτοι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με τον Αχμέντ Χασάν. Αφετέρου να μπει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση πριν το 34ο λεπτό.

Να ανοίξουν οι «ερυθρόλευκοι» το σκορ με σκόρερ τον «Φαραώ», που είχε πετύχει το πρώτο γκολ και στο «Γ. Καραϊσκάκης», το βρίσκουμε στο Stoiximan.gr σε απόδοση 8,50.

Σε ό,τι αφορά να επιτευχθεί το πρώτο γκολ στο ματς πριν από το 34', έχει απόδοση 1,75.

Διαβάστε επίσης