Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυριαρχεί ο «πύργος» του Θρύλου

Κυριαρχεί ο «πύργος» του Θρύλου
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 09:32

Μεγάλο ματς απόψε στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και θα αγωνιστούν μετά από σχεδόν ένα μήνα στην έδρα τους. Με τον κόσμο στο πλευρό του, αναζητώντας την... αντίδραση. Με αντίπαλο τη ρωσική ομάδα που θέλει τη νίκη, από την πλευρά της, για να μπορέσει να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Euroleague.

Στοιχηματικά το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχουν πολλά στοιχήματα για να επιλέξει κανείς αυτό που του κάνει περισσότερο. Στο Stoiximan θα βρείτε περισσότερα από 172 για το αποψινό ματς. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον κι αξίζει να ασχοληθεί κανείς είναι τα ειδικά στοιχήματα. Με αυτά θα ασχοληθούμε...

Ο Γιώργος Πρίντεζης πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό του. Είναι ανάγκη να το κάνει. Ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται σε αυτό το διάστημα, ειδικά στην επίθεση. Μετά τον τραυματισμό του Στρέλνιεκς ο «Πριντ» θα πρέπει να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Κι αυτό περιμένουμε. Ειδικά στο μακρινό σουτ. Θα επιλέξουμε να ευστοχήσει σε ένα τουλάχιστον τρίποντο ο Πρίντεζης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Σε απόδοση 2.15 στο Stoiximan.

Όσον αφορά στον Βασίλη Σπανούλη που επιστρέφει και θα βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», είναι ο άνθρωπος που έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη ρωσική ομάδα. Αλλά θα πάμε σε ειδικά για τον αρχηγό του Θρύλου. Σίγουρα θα κοιτάξει να βοηθήσει επιθετικά. Το όριο του σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα είναι 11,5 πόντους και εμείς θα επιλέξουμε το Over που στο Stoiximan έχει απόδοση 1,87.

Τέλος, είναι σίγουρο πώς η μπάλα θα περάσει αρκετά μέσα στη ρακέτα, στον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει ουσιαστικά αντίπαλο στα... μέτρα του. Στη «μάχη» των ριμπάουντ θα μαζέψει αρκετά, στην επίθεση θα δώσει πόντους, ενώ είναι ψηλός που πασάρει καλά. Εμείς θα ποντάρουμε στο Over 21,5 σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, δηλαδή να έχει άθροισμα μεγαλύτερο από αυτό τον αριθμό. Στο Stoiximan η απόδοση είναι επίσης 1,87.

Διαβάστε επίσης