Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και στα δύο ημίχρονα...

Γκολ και στα δύο ημίχρονα...
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 - 09:49

Με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στη Ριζούπολη, αγωνίζεται απόψε ο Ολυμπιακός στο ματς που ολοκληρώνει την 23η αγωνιστική στη Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση.

Για να έρθει αυτό θα πρέπει να σημειώσουν αρκετά γκολ. Να δείξουν πώς έχουν αφήσει στην άκρη το ματς με τη Λαμία. Κι αυτό είναι που θα έρθει με έναν τρόπο. Με μια ευρεία επικράτηση.

Στο Stoiximan υπάρχουν περισσότερα από 238 στοιχήματα για το αποψινό ματς, σε καλές αποδόσεις. Για να επιλέξει κανείς και να ποντάρει αυτό που ταιριάζει στις εμπνεύσεις του.

Εμείς, λοιπόν, ξεκινάμε και αρχικά θα επιλέξουμε το στοίχημα να σκοράρουν οι «ερυθρόλευκοι» και στα δύο ημίχρονα. Κάτι που συναντάμε σε απόδοση 1,60.

Θα το συνδυάσουμε με κάτι παρεμφερές. Κι αυτό είναι να είναι ο Ολυμπιακός νικητής τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο 45λεπτο. Δηλαδή να έχει το πάνω χέρι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι που στο Stoiximan βρίσκουμε σε απόδοση 1,93.

Με δεδομένο ότι στα τελευταία ματς ο Γιώργος Μασρούρας είναι ανεβασμένος, θα τον επιλέξουμε να σκοράρει και στη Ριζούπολη. Να βάλει γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς ο διεθνής εξτρέμ που βρίσκουμε σε απόδοση 1,93.

Διαβάστε επίσης

Πληρώνει η επίθεση

Πληρώνει η επίθεση

Ενδιαφέρουσες αποδόσεις και στοιχήματα στο Stoiximan για το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη.