Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληρώνει η επίθεση

Πληρώνει η επίθεση
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 - 15:44

Μετά από ένα μήνα ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει το απόγευμα, τον Άρη στο ΣΕΦ. Με την αναμέτρηση να έχει ενδιαφέρον, στοιχηματικά, σε ορισμένα σημεία. Οι δε αποδόσεις και τα στοιχήματα στο Stoiximan αξίζουν να ασχοληθεί κανείς, εάν έχει σκοπό να ποντάρει στην εν λόγω αναμέτρηση. Θα πάμε με τα ειδικά στοιχήματα...

Πρωτίστως με τους πόντους που θα σημειώσουν ορισμένοι παίκτες του Ολυμπιακού. Καταρχήν ο Λεντέι... Με δεδομένο ότι ακολουθεί το ματς με την Μπούντουτσνοστ, ίσως ο Πρίντεζης πάρει... ανάσες. Ανοικτό πεδίο δράσης για τον Ζακ Λεντέι. Ο Αμερικανός μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση «4» και στη θέση «5» και έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει επιθετικά. Το όριό του είναι 12,5 πόντοι και εμείς θα επιλέξουμε το Over, με απόδοση 1,80.

Συνεχίζουμε με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έδειξε έξω από τα... νερά του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Σέρβος πρέπει να ξαναβρεί τα πατήματά του. Και θα το κάνει. Η μπάλα θα περάσει μέσα στη ρακέτα και ο «Μίλου» μπορεί να δώσει πόντους και λύσεις στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Το όριο του είναι 10,5 πόντοι και το Over συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες με απόδοση 1,70.

Τέλος θα κλείσουμε με τους πόντους στο ματς. Σε αυτές τις αναμετρήσεις υπάρχει μια μικρή χαλαρότητα, κάτι που σημαίνει πώς οι άμυνες δεν έχουν το πρώτο λόγο. Θα πάμε με το Over με το όριο στο 143,5 και εδώ θα επιλέξουμε κάτι... καλύτερο. Over μεν, αλλά στους πόντους το όριο στο 144,5 και Over και εκεί με το Stoiximan να δίνει απόδοση 2,00!

Διαβάστε επίσης

Ερυθρόλευκο ποντάρισμα

Ερυθρόλευκο ποντάρισμα

Πολλές αναμετρήσεις σήμερα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, σε όλα τα αθλήματα κι εμείς ποντάρουμε στον Θρύλο.