Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερυθρόλευκο ποντάρισμα

Ερυθρόλευκο ποντάρισμα
Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 - 13:18

Ημέρα γεμάτη με δράση για τις ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Κι αυτό μας δίνει αρκετές ευκαιρίες για ποντάρισμα. Διότι σε αρκετά από τα ματς των «ερυθρολεύκων» οι αποδόσεις που βρίσκουμε στο Stoiximan για να ποντάρουμε αξίζουν.

Ξεκίνημα με το ματς του πόλο Γυναικών, για την LEN Euroleague, ανάμεσα στον Ολυμπιακού και την Σαν Αντρέου. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν το αβαντάζ από τη νίκη 16-7 στη Βαρκελώνη. Η ισπανική ομάδα είναι φύσει επιθετική, αλλά έδειξε πώς δεν είναι στο επίπεδο που παίζουν οι «ερυθρόλευκες». Με νίκη θα σφραγίσουν τα κορίτσια του Θρύλου την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης και με πολλά γκολ. Θα μπουν πολλά γκολ και πάλι με το Over 20,5 να έχει απόδοση 1,85.

Λίγο αργότερα υπάρχει το ματς για την Α1 πόλο Ανδρών. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Υδραϊκό. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχει μεν το μυαλό στο ματς με την Σόλνοκ, αλλά θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί που «τρέχει» στο πρωτάθλημα και ξεπερνά τα 150 ματς. Θα το πετύχει με άνεση. Σημειώνοντας αρκετά γκολ. Ποντάρουμε στο Over 18,5 το οποίο στο Stoiximan έχει απόδοση 1,87.

Τέλος για το ντέρμπι της Handball Premier ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ο Θρύλος θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Θα τα καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν νικήσει και στο ματς του Κυπέλλου, για τα ημιτελικά, πριν λίγο καιρό. Θα στηρίξουμε το «διπλό» με διαφορά γκολ. Νίκη του Ολυμπιακού με τουλάχιστον 4 γκολ διαφορά, σε απόδοση 1,88.

Διαβάστε επίσης

Φουλ επίθεση

Φουλ επίθεση

Πολλά τα στοιχήματα και οι επιλογές στο Stoiximan για το ματς του Ολυμπιακού στο Λαύριο.

Πληρώνει η επίθεση

Πληρώνει η επίθεση

Ενδιαφέρουσες αποδόσεις και στοιχήματα στο Stoiximan για το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη.