Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Over με... υπογραφή Φορτούνη!

Over με... υπογραφή Φορτούνη!
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 14:55

Μια νέα προσπάθεια για την Ελλάδα ξεκινά απόψε κι έχει ενδιαφέρον το ματς με το Λιχτενστάιν και από στοιχηματικής άποψης. Περισσότερα από 322 στοιχήματα βρίσκουμε στο Stoiximan για όλους. Θα ξεκινήσουμε με τα... λογικά.

Η Εθνική πρέπει να νικήσει, αλλά να το κάνει και εμφατικό τρόπο για να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια και το ματς με τη Βοσνία. Θα πρέπει να βάλει πολλά γκολ. Μπορεί; Βεβαίως... Αυτό θα επιλέξουμε. Να σημειωθούν Over 3,5 γκολ στην αναμέτρηση σε απόδοση 2,80. Ακόμα να πετύχει γκολ η Ελλάδα και στα δύο ημίχρονα έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί. Η απόδοση στο Stoiximan είναι 1,80.

Να δώσει ασίστ ο Κώστας Φορτούνης στο ματς είναι ένα ενδεχόμενο με πολλές πιθανότητες να συμβεί. Το βρίσκουμε σε απόδοση 2,50 στο Stoiximan και αξίζει το ποντάρισμά μας. Με δεδομένο, όμως, ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει μια εξαιρετική σεζόν, όχι μόνο δημιουργικά αλλά και εκτελεστικά, η απόδοση να σκοράρει και να δώσει ασίστ απόψε είναι 4,50. Έχει ρίσκο μεν, αλλά σε αυτή την τιμή αξίζει.

Σε ό,τι αφορά τους σκόρερ, ο Κώστας Μήτρογλου έχει πάρει ματς με την Γαλατασαράι, έχει ανεβασμένη ψυχολογία και θα αποτελέσει τη γραμμή... πυρός της Ελλάδας κόντρα στο Λιχτενστάιν. Η αίσθηση είναι πώς ο «πιστολέρο» όχι απλά θα σκοράρει, αλλά θα ανοίξει το σκορ, που στο Stoiximan έχει απόδοση 3,00.

Ενδιαφέρον έχει και το σκοράρισμα από τον Γιώργο Μασούρα. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι σε καλή φόρμα, έχει βρει ρυθμό και γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και μπορεί να το επαναλάβει με εκείνη της εθνικής ομάδας. Να βρει δίχτυα ο Μασούρας σε απόδοση 3,00.

Διαβάστε επίσης