Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει παράδοση στα πολλά γκολ

Έχει παράδοση στα πολλά γκολ
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 13:07

Εκτός έδρας ματς δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα και να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη σεζόν. Μια αναμέτρηση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και από στοιχηματικής άποψης. Στόχος είναι ένα ακόμα τρίποντο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και στο Stoiximan υπάρχουν περισσότερα από 298 στοιχήματα για το ματς αυτό.

Ξεκινάμε με αυτό που έχει το ενδιαφέρον του. Να σκοράρει ο Ολυμπιακός τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αρκετά καλή απόδοση, λοιπόν, να βάλει γκολ ο Θρύλος και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 2,22.

Επίσης, ακόμα στοίχημα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι να επικρατήσει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα. Ένα στοίχημα που έχει απόδοση 3,20 και αξίζει στοιχηματικά.

Με δεδομένο ότι στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει αρκετά γκολ στις τελευταίες του αναμετρήσεις εκεί, ένα ακόμα στοίχημα που αξίζει της προσοχής είναι το 2 και Over 2,5 γκολ που στο Stoiximan έχει απόδοση 2,12.

Τέλος, στα ειδικά θα στηρίξουμε τον Κώστα Φορτούνη και τον Αχμέντ Χασάν. Να σκοράρει ο «Φαραώ» σε απόδοση 2,30 και να δώσει ασίστ ο αρχηγός του Θρύλου στο 3,00.

Διαβάστε επίσης