Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέαμα και γκολ για ταμείο στο... αντίο

Θέαμα και γκολ για ταμείο στο... αντίο
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 10:59

Τελευταίο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού για φέτος με αντίπαλο την Ξάνθη. Ένα ματς που έχει και ενδιαφέρον, στοιχηματικά. Με περισσότερα από 290 στοιχήματα στο Stoiximan για το ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, που ξεκινά όπως όλα τα ματς της 28ης αγωνιστικής στις 19:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν με νίκη τα ματς στο γήπεδό τους για τη σεζόν 2018/19. Ο στόχος για το αποψινό ματς είναι τα πολλά γκολ και το θέαμα. Θα ξεκινήσουμε με τα... βασικά. Δύο ασίστ από τον Κώστα Φορτούνη την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο. Ο αρχηγός θα συνεχίσει έτσι και απόψε. Με μια... διαφορά! Αυτή τη φορά δεν θα μείνει μόνο στη δημιουργία, αλλά και θα έχει και «εκτέλεση» η δουλειά του.

Πάμε, λοιπόν, στα βασικά! Να σκοράρει και να δώσει ασίστ ο Κώστας Φορτούνης, με απόδοση 3,85 στο Stoiximan. Αξίζει και βάσει απόδοσης. Αλλά απόψε αξίζει να ρισκάρει κανείς. Ο Φράνκο Σολδάνο είναι αρκετά πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Μήπως έχει φτάσει η ώρα για να σκοράρει. Να πετύχει γκολ ανά πάσα στιγμή του ματς έχει απόδοση 2,75 όπως και να είναι ο τελευταίος σκόρερ του ματς με απόδοση 7,00.

Επίσης ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική φόρμα. Θα είναι νικητής και στα δύο ημίχρονα, στοίχημα που έχει απόδοση 1,88 όπως και το γεγονός να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 1,62.

Τέλος αξίζει και ως ενδεχόμενο να νικήσει ο Ολυμπιακός και να μπουν στο ματς περισσότερα από τρεισήμισι τέρματα. Κλείνουμε, λοιπόν, με τον «1» με Over 3,5 σε απόδοση 2,20.

Διαβάστε επίσης