Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σερί των Over έχει και συνέχεια

Το σερί των Over έχει και συνέχεια
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 11:04

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός. Μετρά 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στα τελευταία 11 ματς των «ερυθρολεύκων», στα 10 σημειώθηκαν περισσότερα από δυόμιση γκολ (σ.σ.: κανονικά είναι 9 στα 11 γιατί το ματς με τον ΠΑΟ διεκόπη στο 0-1). Με τον Ολυμπιακό να έχει συνεχόμενες νίκες, σημειώνοντας πολλά γκολ.

Από εκεί θα ξεκινήσουμε τη στοιχηματική μας ανάλυση για το ματς με τη Λαμία. Περισσότερα από 260 στοιχήματα στο Stoiximan για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής. Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τη συνέχεια σε αυτή τη σειρά αγώνων με πολλά γκολ, το Over στο αποψινό ματς το βρίσκουμε σε απόδοση 1,70. Επειδή ορισμένοι ψάχνουν κάτι πιο... δυνατό σε ό,τι αφορά τις αποδόσεις, κρατείστε και το Over 3,5 που έχει απόδοση 2,80 και σε κουπόνι με ζητούμενα αξίζει να το συμπεριλάβει κανείς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλό ρυθμό και σκοράρουν με μεγάλη άνεση τελευταία. Και στα δύο 45λεπτα των αγώνων του. Να σκοράρει λοιπόν ο Θρύλος τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο στη Λαμία στο 2,10 έχει το ενδιαφέρον του!

Επίσης, ο Ολυμπιακός σκοράρει πολύ. Γιατί να μην το κάνει και απόψε; Δεν έχει να χάσει κάτι, επιθετικό ποδόσφαιρο παίζει και το Over 2,5 στα «ερυθρόλευκα» γκολ στο Stoiximan έχει απόδοση 2,50. Θα κλείσουμε με τα ειδικά των παικτών. Ειδικά στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει πετύχει γκολ σε αρκετές αναμετρήσεις τελευταία. Κι έχει μια παράδοση. Σκοράρει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Έγινε και στο Αγρίνιο. Ίσως επαναληφθεί και στη Λαμία. Να σημειώσει το πρώτο γκολ του ματς ο διεθνής εξτρέμ έχει απόδοση 6,50.

Θα επιλέξουμε και κάτι ακόμα. Να δώσει και πάλι ασίστ ο Κώστας Φορτούνης. Είναι μια μακριά από την ισοφάριση της σπουδαίας επίδοσης του Τζόρτζεβιτς με τις 17 που αποτελεί ρεκόρ για τον Ολυμπιακό στον 21ο αιώνα και στοιχηματικά, να «φτιάξει» ένα ακόμα γκολ ο αρχηγός του Θρύλου έχει απόδοση 3,50.

Διαβάστε επίσης