Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H πρόκριση του Ολυμπιακού παίζει στο Stoiximan.gr με 350+ στοιχήματα

H πρόκριση του Ολυμπιακού παίζει στο Stoiximan.gr με 350+ στοιχήματα
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 10:51

Ώρα πρόκρισης απόψε (13/08, 21:30) για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται την Μπασάκσεχιρ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στη ρεβάνς της νίκης του με 1-0 στον πρώτο αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι αρκούνται στο να μην χάσουν για να πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα τους περιμένει η Πόρτο.

Για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Mπασάκσεχιρ, το Stoiximan.gr προφέρει περισσότερα από 350 στοιχήματα, τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων τους σκόρερ, τον αριθμό των καρτών και τα κόρνερ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγορές για τον τρόπο πρόκρισης, όπως το να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην κανονική διάρκεια.

Fantasy τουρνουά για το Ολυμπιακός-Mπασάκσεχιρ & την Super League!

Το Fantasy ήρθε για να μείνει στο Stoiximan.gr και είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει διαθέσιμο τουρνουά για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στην Mπασάκσεχιρ ! Επιπροσθέτως, ξεκίνησαν και οι συμμετοχές για το μεγάλο Fantasy τουρνουά για τη Super League με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 30.000€*!

Η σέντρα του φετινού πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Αυγούστου, συνεπώς υπάρχει περιθώριο να ετοιμάσεις την ομάδα σου και να αποδείξεις ότι εσύ είσαι ο καλύτερος προπονητής!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης