Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τάκης Τσουκαλάς μιλάει για ΟΛΑ στο Betarades.gr! (video)

Ο Τάκης Τσουκαλάς μιλάει για ΟΛΑ στο Betarades.gr! (video)
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 20:32

Μία εντελώς διαφορετική συνέντευξη από όλες τις άλλες, παραχώρησε ο Τάκης Τσουκαλάς. Ο πιο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού μίλησε για όλους και για όλα στο Betarades.gr, το Νο1 ενημερωτικό σάιτ για το Στοίχημα. Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη που δίνει ο Τάκης Τσουκαλάς στο YouTube!

Το βίντεο διαρκεί για σχεδόν μία ώρα και είναι απολαυστικό. Ο παρουσιαστής της διαχρονικής εκπομπής «Άντε Γεια» τα είπε έξω από τα δόντια, όπως συνηθίζει. Αναφέρθηκε σε «εχθρούς» και φίλους, με... ονόματα και διευθύνσεις. Άλλωστε, ο Τάκης Τσουκαλάς παίζει στην έδρα του. Δηλαδή στο κατακόκκινο στούντιο του «Άντε Γεια»!

Μιλάει λοιπόν για τον Μαρινάκη, τον Κόκκαλη, τον Ριβάλντο, τον Τζιοβάνι, τον Τζόρτζεβιτς, και πολλές ακόμα μεγάλες προσωπικότητες.

Η συζήτηση παίρνει «φωτιά», οι ατάκες δίνουν και παίρνουν! Ο Τάκης Τσουκαλάς απαντάει σε κάθε ερώτηση που του κάνουν οι δύο... Betarades, Θοδωρής και Αριστοτέλης. Φυσικά, τονίζει διαρκώς τη μεγάλη του αγάπη για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, επαναλαμβάνει πως δεν θα είχε... γεννηθεί, αν δεν ήταν «Ερυθρόλευκος» από την κοιλιά της μητέρας του!

Εννοείται, πως δεν λείπουν οι αναφορές στους ανταγωνιστές του Ολυμπιακού, πάντα με νούμερα και αποδείξεις. Γενικά, ο Τάκης Τσουκαλάς όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, τα είπε όλα στην κάμερα του Betarades.gr.

Το βίντεο έχει ανέβει στο κανάλι του Betarades.gr στο YouTube και κάνει... πάταγο! Μπορείτε να το δείτε και εσείς παρακάτω:

Διαβάστε επίσης