Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Ποντάρισμα στις έδρες

Στοίχημα: Ποντάρισμα στις έδρες
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 13:33

Το κουπόνι του Σαββάτου (26/10) περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

«Καμίνι» το Βαγιέκας

Στις 17:00, στο Βαγιέκας, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται την Πονφεραδίνα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Segunda Division.

Η Ράγιο φαίνεται να βρίσκει ρυθμό , αφού μετά τις 5 σερί ισοπαλίες, πέτυχε δύο σερί νίκες απέναντι σε Τενερίφη (2-1 εντός) και Εξτρεμαδούρα (0-3). Αναρριχήθηκε στην 5η θέση, εντός των playoffs ανόδου, που είναι και ο φετινός της στόχος.

Η Πονφεραδίνα βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την σημερινή της αντιπαλο. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1, στην έδρα της Εξτρεμαδούρα και εντός με τη Νουμάνθια.

Η Ράγιο είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας και φαβορί για την άνοδο. Ανεβάζει στροφές βδομάδα με τη βδομάδα και μέσα στο "καυτό" Βαγιέκας μπορεί να πάρει μία άνετη νίκη απένανται στη μέτρια Πονφεραδίνα. Επιλογή μας ο άσος με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.04. Σε περίπτωση νίκης της Ράγιο με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ευκαιρία για τη Στρασμπούργκ

Στις 21:00, στο Στάδιο Μεϊνό του Στρασβούργου, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Νις για την 11η αγωνιστική στη Ligue 1.

Η Στρασμπούργκ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, φανερά επηρεασμένη και από τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Europa League. Βρίσκεται τελευταία στη βαθμολογία, με 9 πόντους, αλλά με τις θέσεις "σωτηρίας" να απέχουν μόλις ένα βαθμό. Την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε ήττα εντός προγράμματος στη Μασσαλία και έχει στοχεύσει το σημερινό παιχνίδι για να ξεκινήσει την ανάκαμψη της.

Η Νις κατατάσσεται 12η με συγκομιδή 13 πόντων (4-1-5). Σε κακή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Την προηγούμενη εβδομάδα ταπεινώθηκε από την Παρί εντός έδρας με 1-4, σε ένα παιχνίδι που αποβλήθηκαν δύο παίκτες της.

Με πεσμένη ψυχολογία από την τεσσάρα και με απουσίες ταξίδεψε στο Στρασβούργο η Νις, ευκαιρία νίκης για τους γηπεδούχους. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης