Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Αντιδρά η Μίλαν, βρίσκει ρυθμό η Σπόρτινγκ

Στοίχημα: Αντιδρά η Μίλαν, βρίσκει ρυθμό η Σπόρτινγκ
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 11:19

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (31/10) περιλαμβάνει αναμετρήσεις για εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθληματα, αγώνες Κυπέλλου και δράση στην Euroleague με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Novibet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Αντιδρά η Μίλαν

Στις 22:00, στο Σαν Σίρο, η Μίλαν υποδέχεται την Σπαλ, στον αγώνα που κλείνει το πρόγραμμα της 10ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής στην Serie A.

Οι "ροσσονέρι" δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού από τις 21 Σεπτεμβρίου και μετά μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα! Την Κυριακή ηττήθηκαν στην έδρα της Ρόμα 2-1, αλλά ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και δικαιούνταν να πάρουν κάτι από το ματς. Ο Ερνάντεζ ισοφάρισε προσωρινά στο 55', αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα βρέθηκαν και πάλι να κυνηγούν στο σκορ.

Η Σπαλ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 7 πόντους σε 9 αγώνες και τέρματα 7-16. Την Κυριακή πήρε σημαντική ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με τη Νάπολι, σε έναν αγώνα που στάθηκε πολύ καλά απέναντι στο μεγάλο φαβορί του αγώνα. Εκτός έδρας όμως η ομάδα του Σεμπλίσι μετρά 4/4 ήττες δίχως να έχει πετύχει γκολ!!!

Μονόδρομος η νίκη για τη Μίλαν απόψε, οφείλει να βγάλει αντίδραση και η Σπαλ είναι ο ιδανικός αντίπαλος για ανάκαμψη. Επιλογή ο άσος με (-1) ασιατικό χάντικαπ στο 1.90. Σε περίπτωση νίκης της Μίλαν με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ανεβάζει στροφές η Σπόρτινγκ

Στις 21:45, η Πάσος Φερέιρα υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την 9η αγωνιστική στην Πορτογαλία.

Η Πάσος είναι προτελευταία στη βαθμολογία με συγκομιδή 5 πόντων σε 8 αγώνες και τέρματα 5-14. Την Παρασκευή έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Ρίο Άβε. Τρομερή δυστοκία στην επίθεση για τους γηπεδούχους, ανήκουν στα φαβορί για υποβιβασμό.

Η Σπόρτινγκ δείχνει να ανακάμπτει μετά το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν και προέρχεται από δύο σερί και 4/5 νίκες. Την Πέμπτη επικράτησε της Ρόζενμποργκ με 1-0 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League και την Κυριακή νίκησε και τη Βιτόρια Γκιμαράες με 3-1. Βρίσκεται στην 5η θέση με 14 βαθμούς και έχει μειώσει στον πόντο τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Πάσος Φερέιρα είναι πολύ αδύναμη, η Σπόρτινγκ σαφώς πιο ποιοτική, αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, θα την εμπιστευτούμε απόψε. Επιλογή το διπλό, το οποίο πληρώνει 2.00.

Χαμηλό τέμπο στο Βελιγράδι

Στις 20:00, στο κλειστό Αλεξάνταρ Νίκολιτς του Βελιγραδίου, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Κίμκι για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Σέρβοι μετρούν 1 νίκη και 4 ήττες στο θεσμό και οφείλουν να προστατέψουν την έδρα τους αν θέλουν να μείνουν κοντά στο κυνήγι των playoffs. Την Τρίτη υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Εφές στην Κωνσταντινούπολη με 85-70. Στα δύο εντός για τη Euroleague κέρδισαν τη Φενέρ με 68-56 και στη συνέχεια ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα 65-73.

Η Κίμκι εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν, μετρά ρεκόρ 4-1 στην Ευρωλίγκα, ενώ έχει κάνει και το 5/5 στη VTB! Την Τρίτη πετούσε φωτιές στην επίθεση και επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με 103-86.

Ο Ερυθρός Αστέρας επιδιώκει αργό τέμπο στους εντός έδρας αγώνες του, παίζει σκληρή άμυνα με τη βοήθεια του κόσμου του και μπορεί να συμπαρασύρει την Κίμκι σε ένα παιχνίδι με χαμηλό τέμπο. Επιλογή μας το Under 162, το οποίο πληρώνει 1.92.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης