Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Με την έδρα στο Clasico!

Στοίχημα: Με την έδρα στο Clasico!
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 12:25

Με μεγάλο ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Τετάρτης (18/12), αφού απόψε διεξάγεται το πολυαναμενόμενο Clasico στη Βαρκελώνη, ενώ υπάρχει δράση στη Super League, στη Euroleague και στο FIBA Champions League. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα μπάσκετ. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Φρούριο το Καμπ Νου!

Στις 21:00, διεξάγεται το εξ αναβολής Clasico στο Καμπ Νου της Βαρκελώνης, με αμφότερες τις ομάδες να προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλίες και να διατηρούνται ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +4 από τους υπολοίπους!

Το 2-2 της Μπαρτσελόνα στην έδρα της 6ης Σοσιεδάδ το Σάββατο ήταν πρώτη απώλεια βαθμών μετά από 6 σερί νίκες για La Liga και Champions League! Στο Σαν Σεμπαστιάν οι Μπλαουγκράνα είχαν δύσκολο έργο απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη επιθετικά ομάδα. Κατάφεραν να ανατρέψουν το προβάδισμα των γηπεδούχων με τέρματα των Γκριεσμάν και Σουάρες, όμως στη συνέχεια ισοφαρίστηκαν και κινδύνεψαν με την ήττα. Εντός έδρας όμως η Μπάρτσα είναι καταιγιστική, μετρά 7/7 νίκες με 30 τέρματα ενεργητικό! Απουσίες για το αποψινό ντέρμπι οι Ντεμπελέ και Αρτούρ.

Η Ρεάλ είναι αήττητη από τις 19 Οκτωβρίου, σε αυτό το τελευταίο δίμηνο μετρά 8 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την Κυριακή γλίτωσε την ήττα από τη Βαλένθια στο Μεστάγια... στο και πέντε! Παρότι είχε την κατοχή και περισσότερες τελικές στον αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 78', αλλά ο "καυτός" Μπενζεμά ισοφάρισε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων! Απόντες από τον σημερινό αγώνα οι Αζάρ, Μαρσέλο, Ασένσιο και Λούκας Βάθκεθ.

Και οι ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μοιάζουν ισοδύναμες, όπως αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά εντός έδρας η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο! Σκοράρει ακατάπαυστα μπροστά στο κοινό της και θα την εμπιστευτούμε. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.83.

Υψηλό σκορ στο ΣΕΦ

Στις 21:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κίμκι για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι με ρεκόρ 5-8 κατατάσσονται 12οι και με νίκη απόψε πλησιάζουν στη μία νίκη από την 8αδα των playoffs. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ ME 93-77, αλλά εντός έδρας μετρούν δύο σερί νίκες για το θεσμό, απέναντι σε Ζαλγκίρις και Αρμάνι.

Η Κίμκι βρίσκεται στην 7η θέση της Euroleague με ρεκόρ 7-6, προερχόμενη από το εντυπωσιακό 104-87 εντός έδρας με την Άλμπα. Μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 2-5 στο θεσμό. Στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια έχει σκοράρει 94, 108, 104 και 118 πόντους!

Οι Ρώσοι έχουν την τάση να τρέχουν πολύ στα παιχνίδια τους και χωλαίνουν στην άμυνα. Θα έχει υψηλό τέμπο το αποψινό παιχνίδι, επιλογή μας το Over 172.

Στις 21:30, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο FIBA Champions League.

Οι δύο ομάδες είναι πρωτοπόρες του ομίλου με ρεκόρ 6-2 και ο αποψινός νικητής κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ΑΕΚ μετρά 6 σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις, την Παρασκευή επικράτησε του Άρη με 92-79.

Η Χάποελ τρέχει πανομοιότυπο νικηφόρο σερί και στα έξι παιχνίδια σκόραρε 83+ πόντους.

Γρήγορο παιχνίδι, με πολύ σκοράρισμα αναμένουμε και στο ΟΑΚΑ, επιλογή μας το Over 159.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης