Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Με τη Σασουόλο και… τα γκολ! (video)

Στοίχημα: Με τη Σασουόλο και… τα γκολ! (video)
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 12:31

Η δράση κορυφώνεται στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (05/01)! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Επιλογές προκύπτουν από τα πρωταθλήματα Ιταλίας και Πορτογαλίας. Μάλιστα, στη δεύτερη έχουμε μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Πόρτο. Τα σημεία που βγαίνουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στη Ελλάδα. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Δεν πείθει με… τίποτα η Τζένοα

Στην Ιταλία τώρα, η Τζένοα υποδέχεται σήμερα τη Σασουόλο. Πρόκειται για την 18η αγωνιστική της Serie A και το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Οι γηπεδούχοι πάντως, είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση.
Συγκεκριμένα, η Τζένοα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Φαίνεται ότι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, ειδικά αν συνεχίσει έτσι. Την περασμένη αγωνιστική, διασύρθηκε με 4-0 από την Ίντερ. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύονται καθόλου την έδρα τους. Έχουν συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς σε οκτώ αγώνες στο «σπίτι» τους. Ο Τιάγκο Μότα απομακρύνθηκε από τον πάγκο και η ομάδα μοιάζει σε αποσύνθεση. Η Τζένοα έχει σοβαρά θέματα και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν δείχνει ικανή να να πάρει τις απαιτούμενες νίκες, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η Σασουόλο με τη σειρά της, θέλει να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή στην κατηγορία. Ακόμα δεν μπορεί να αισθάνεται ήσυχη. Με 19 πόντους, βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να ανέβει. Έτρεχε ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, αλλά το είδε να σταματάει στην ήττα από τη Νάπολι, με 1-2. Ωστόσο, η εικόνα της Σασουόλο δεν ήταν κακή στο εν λόγω παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα για να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα, αφού δεν υστερούν απέναντι στην Τζένοα.

Το ματς είναι αμφίρροπο, αλλά η Τζένοα είναι σε τραγική κατάσταση. Η Σασουόλο είναι σε καλύτερη φόρμα και υπερέχει σε ποιότητα. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Επιλέγουμε λοιπόν το Χ2, σε απόδοση 1.81.

Ματσάρα στην Πορτογαλία

Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, υπάρχει ντέρμπι. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Πόρτο. Οι γηπεδούχοι είναι «καυτοί» στα τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν σταθερή αξία.

Έξι νίκες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Εντοπίζεται λοιπόν στην τρίτη θέση της κατάταξης, στο -9 από την δεύτερη Πόρτο. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πιο πρόσφατο διάστημα. Για το Λιγκ Καπ, κέρδισε εύκολα με 2-4 την Πορτιμονένσε. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Είχε προηγηθεί το άνετο 0-4 επί της Σάντα Κλάρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Με βάση την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια, μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην αντίπαλό τους και να πάρουν το ματς. Έχουν βρει τρομερό ρυθμό στην επίθεση, αν και αμυντικά δεν παύουν να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Στην αντίπερα όχθη, η Πόρτο δεν θα πέσει εύκολα. Άλλωστε, δεν έχει χάσει σε κανένα από τα 13 τελευταία ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα. Για το Λιγκ Καπ, επικράτησε και αυτή με 4-2 της Τσάβες. Προηγουμένως, είχε υποδεχθεί την Τοντέλα και την κέρδισε με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να επιστρέφουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και θα αναζητήσουν μόνο το «διπλό» σήμερα. Έχουν τη δυνατότητα να παραβιάσουν την εστία της Σπόρτινγκ και θα το επιδιώξουν. Βέβαια, ίσως χρειαστεί να σκοράρουν πάνω από μια φορά για να κερδίσουν, αφού δύσκολα θα κρατήσουν στο μηδέν τους γηπεδούχους.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σε αυτό το ντέρμπι. Από τη μεριά μας, προβλέπουμε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι με πολλά τέρματα. Η ποιότητα των ομάδων μεσοεπιθετικά μας οδηγεί στο Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το μεγάλο ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης