Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Περνάει από το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός!

Στοίχημα: Περνάει από το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 12:03

Αυξημένο το ενδιαφέρον στο σημερινό (22/01) πρόγραμμα, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ελλάδα και Βρετανία και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betrebels. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ρολάρει ο Ολυμπιακός

Στις 17:15, στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 20ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις επιτυχίες με το διπλό στη Νέα Σμύρνη. Επικράτησε με 1-2 του Πανιωνίου, έπειτα από 5 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Φιγκεϊρέδο άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό και ο Τσιλιανίδης έκανε το 1-2 στο 56'. Ανώτερη η ομάδα του Γιώργου Σίμου, είχε τον έλεγχο του ρυθμού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 5η θέση με 26 βαθμούς, ισόβαθμος με Άρη, Ατρόμητο και Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του με το 4-2 επί του Άρη την Κυριακή. Μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε 2-0 με τους Γκιγιέρμε και Ελ Αραμπί πριν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο, ο Ομάρ έκανε το 3-1 πριν το ημίχρονο. Έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες για όλες τις διοργανώσεις και παραμένει μόνος πρώτος με 47 βαθμούς, στο +1 από τον ΠΑΟΚ.

Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε έναν ΟΦΗ, που παρά την νίκη του Σαββάτου, δεν πατάει καλά τελευταία. Επιλογή μας το διπλό, με ασιατικό χάντικαπ (-1), σε απόδοση 2.00.

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Αμπερντίν

Στις 21:45, στο Πίτοντρι, η Αμπερντίν φιλοξενεί τη Μάδεργουελ , στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Premier Σκωτίας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 36 πόντους, στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Το Σάββατο επικράτησε της Νταμπάρτον με 1-0 για το θεσμό του Κυπέλλου. Στο κλείσιμο του 2019 επικράτησαν εντός έδρας της Λίβινγκστον με 2-1 και στη συνέχεια έφεραν ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Χαρτς. Δυνατοί στο γήπεδό τους, σε 10 παιχνίδια μετρούν μόλις μία ήττα.

Η Μάδεργουελ πέρασε από την έδρα της Νταντί με 0-3 για το Κύπελλο, αλλά έκλεισε το 2019 με εντός έδρας ήττα από τη Χάμιλτον (1-2).

Ο παράγοντας έδρας, η παράδοση και η ενίσχυση του ρόστερ της Αμπερντίν μας οδηγούν στον άσο, σε απόδοση 2.00.

Δεν ανοίγει ο ρυθμός στην Μπρέσια

Στις 21:30, στην PalaLeonessa, η Μπρέσια υποδέχεται την Όλντενμπουργκ για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Eurocup. Τον όμιλο πλαισιώνουν ο Προμηθέας και η Βενέτσια.

Η Μπρέσια μέτρησε μία νίκη (63-57 τον Προμηθέα) και μία ήττα (68-60 στη Βενέτσια) για την δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 78-72 επί της Αρμάνι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Όλντενμπουργκ, μετρά μόλις μία ήττα (στην Πάτρα από τον Προμηθεά) σε εννέα παιχνίδια από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά. Στην πρεμιέρα του ομίλου επικράτησε της Βενέτσια με 98-87 εντός έδρας.

Η Μπρέσια αναμένεται να επιβάλλει χαμηλό ρυθμό στην έδρα της και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι τόσο επιθετικοί μακριά από το γήπεδό τους. Επιλογή μας το Under 158.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Οι καλύτεροι bookmakers στην Ελλάδα

Οι καλύτεροι bookmakers στην Ελλάδα

Η τελετή για τα πρώτα Greek Bookmaker Awards πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι πάροχοι στην Ελλάδα σε 12 κατηγορίες! Ένας bookmaker έκανε τη διαφορά και πήρε συνολικά επτά βραβεία...

Στοίχημα: «Πλούσιο» το κουπόνι! (video)

Στοίχημα: «Πλούσιο» το κουπόνι! (video)

Κυριακή (19/1) σήμερα, το κουπόνι είναι «πλούσιο» σε ντέρμπι και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές...