Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Περνά από την Πρίστινα η Γαλανόλευκη (video)

Στοίχημα: Περνά από την Πρίστινα η Γαλανόλευκη (video)
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:01

Πολύ ενδιαφέρον και το Κυριακάτικο πρόγραμμα, με τους αγώνες για το Nations League να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές. Η Εθνική μας ταξιδεύει στην Πρίστινα για τη 2η αγωνιστική του ομίλου, ενώ παράλληλα διεξάγονται ενδιαφέρουσες (στοιχηματικά) αναμετρήσεις στη Βραζιλία και φυσικά στα playoffs του NBA! Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην goalbet. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Έτοιμη για το διπλό η Εθνική

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το Nations League και τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στο Κόσοβο.

Η Ελλάδα πήρε σχετικά άνετα το Χ (0-0) στη Λουμπλιάνα την Πέμπτη και αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει μάλλον ήταν η εθνική μας. Θετικό το αποτέλεσμα για το σύνολο του Φαν Σχιπ, έχει περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, κινδύνεψε μόλις μία φορά στο τέλος του αγώνα. Ικανοποιημένος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ολλανδός τεχνικός, που δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ειδικά στο μεσοαμυντικό κομμάτι, το οποίο πήγε πολύ καλά.

Το Κόσοβο έχασε βαθμούς στην πρεμιέρα του ομίλου, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της αδύναμης Μολδαβίας, ισοφαρίζοντας μάλιστα το 71ο λεπτό με τον Κολόλι. Αστέρας της ομάδας ο Ράσιτσα της Βέρντερ Βρέμης. Με το μυαλό στα playoffs του επερχόμενου Euro οι Κοσοβάροι, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βόρειο Μακεδονία στις 8 Οκτώβρη.

Η Ελλάδα έδειξε στιβαρή στα μετόπισθεν και ήταν αναμενόμενο να μην έχει ρυθμό επιθετικά μετά από τόσο μεγάλο διάστημα. Την περιμένουμε καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι και το Κόσοβο δεν τρομάζει. Θα ποντάρουμε στην ποιότητα της εθνικής μας, επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.40

Ξεκάθαρα ανώτερη η Ιντερνασιονάλ

Στις 22:00, στο Πόρτο Αλέγκρε, η Ιντερνασιονάλ υποδέχεται την Μπαΐα για την 8η αγωνιστική της Α' Βραζιλίας.

Η Ιντερνασιονάλ είναι πρωτοπόρος στη λίγκα με 16 πόντους (5-1-1), στο +2 από τη Φλαμένγκο και με παιχνίδι λιγότερο! Μετά από τρεις σερί νίκες επί των Γκοϊανένσε (3-0), Ατλέτικο Μινέιρο (1-0) και Μποταφόγκο (0-2), μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Παλμέιρας. Ισορροπημένο το παιχνίδι, η Ιντερνασιονάλ ευτύχησε να προηγηθεί με πέναλτι του Γκαλιάρδο στο 92', αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το "τρίποντο" από το Σάο Πάολο, δεχόμενη την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα. 3/3 νίκες μετρά στο γήπεδό της, δίχως να έχει δεχθεί γκολ!

Η Μπαΐα από την άλλη ξεφούσκωσε μετά την εντυπωσιακή εκκίνηση. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (0-2-2), μεσοβδόμαδα δέχθηκε 5 γκολ εντός έδρας από την Φλαμένγκο (3-5) και υποχώρησε στην 12η θέση με 8 πόντους.

Υπάρχει διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ιντερνασιονάλ είναι ανώτερη και την περιμένουμε ιδιαιτέρως συγκεντρωμένη μετά την απώλεια βαθμών στο Σάο Πάολο. Επιλέγουμε τον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.00. Σε περίπτωση νίκης της Ιντερνασιονάλ με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Αμυντική προσήλωση για την επιβίωση

Στις 22:30 διεξάγεται το 4ο παιχνίδι της σειράς Χιτ - Μπακς για τα ημιτελικά της ανατολής στο NBA.

To Μιλγουόκι του Γιάννη απογοητεύει με τις εμφανίσεις του απέναντι στο Μαϊάμι, με αποκορύφωμα την προχθεσινή κατάρρευση, όταν και απώλεσε το +12 στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου για να ηττηθεί με 115-100! Βραχυκύκλωσε η ομάδα του Μπουντελχόζερ στην τελική ευθεία, με τον τεχνικό των Μπακς να δέχεται δριμεία κριτική διότι άφησε για αρκετό χρόνο στον πάγκο τον Αντετοκούνμπο.

Με το ένα πόδι στους τελικούς της περιφέρειας το Μαϊάμι που παίζει έξυπνα στην άμυνα και με διαρκή κίνηση στην επίθεση.

Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς οφείλουν να παίξουν δυνατή άμυνα για να μείνουν ζωντανοί στο ζευγάρι, ενώ και οι Χιτ είναι από τις πλέον αξιόπιστες (αμυντικά) ομάδες της λίγκας.

Βάσει της κρισιμότητας της αναμέτρησης περιμένουμε νευρικότητα και χαμηλό σκορ, επιλέγουμε το Under 218.5 σε απόδοση 1.95.

Το Betarades.gr πάντα παρόν στις μεγάλες μάχες των ελληνικών ομάδων, προαναγγέλλει τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στην Πρίστινα από το κανάλι του στο Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά ενδιαφέροντα βίντεο.

Δείτε το βίντεο για τον αγώνα Κόσοβο - Ελλάδα:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης