Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με τη διεθνή πιστοποίηση eCOGRA Safe and Fair Seal διακρίνεται η Kaizen Gaming

Με τη διεθνή πιστοποίηση eCOGRA Safe and Fair Seal διακρίνεται η Kaizen Gaming
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:14

Με τη διεθνή πιστοποίηση eCOGRA Safe and Fair Seal λειτουργεί πλέον η Kaizen Gaming (Stoiximan/Betano), επιβεβαιώνοντας και επίσημα την ασφάλεια και υπευθυνότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Πρόκειται για την πιο ισχυρή αναγνώριση στον κλάδο του διαδικτυακού στοιχηματισμού παγκοσμίως ως προς την προστασία των παικτών, το δίκαιο παιχνίδι και την υπεύθυνη συμπεριφορά των παρόχων και μόνο ελάχιστοι είναι οι πάροχοι εκείνοι που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν αυτή τη διάκριση.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση έρχεται να επισφραγίσει τη σημασία της καινοτομίας και της υπευθυνότητας για τη διασφάλιση του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, στοιχεία που η εταιρεία έχει υιοθετήσει ήδη από το ξεκίνημά της. Με παρουσία σε 6 χώρες και περισσότερους από 750 εργαζόμενους, η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται σήμερα στην Ελλάδα και την Κύπρο με το brand Stoiximan, και στη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Πορτογαλία και τη Βραζιλία με το διεθνές brand Betano.

H πιστοποίηση απονέμεται στους παρόχους που συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις της Γενικής Αποδεκτής Πρακτικής («eGAP- Generally Accepted Practice») του eCOGRA, και η απόκτησή της προϋποθέτει ενδελεχές audit από τον ανεξάρτητο οργανισμό σε ένα πλήθος παραμέτρων, από την εταιρική διακυβέρνηση και τη νομική συμμόρφωση, μέχρι τον οικονομικό έλεγχο και τον έλεγχο συστημάτων και λειτουργιών. Οι παραπάνω προϋποθέσεις αξιολογούν την εσωτερική ασφάλεια, το υπεύθυνο παιχνίδι, τα κεφάλαια παικτών και την ασφάλεια των τμημάτων ΙΤ για την ενημέρωση των μελών, αλλά και εστιάζουν σε τομείς υψηλού κινδύνου, όπως οι διαδικασίες που εξασφαλίζουν τη νόμιμη δραστηριότητα αλλά και την υπεύθυνη επικοινωνία.

Στη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του eCOGRA, ο CEO του οργανισμού κ. Shaun McCallaghan τόνισε ότι με αυτή την πιστοποίηση η Kaizen Gaming εντάσσεται στην ομάδα των εταιρειών του κλάδου του online gaming που έχουν αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή τους για υψηλότερα κριτήρια υπεύθυνης λειτουργίας και παιχνιδιού, ακεραιότητα και εξυπηρέτηση μελών μέσα από την απόκτηση του Safe and Fair Seal, που τα brands Stoiximan και Betano μπορούν πλέον να αναρτήσουν στις πλατφόρμες τους.

Η Kaizen Gaming επενδύει από την πρώτη στιγμή στη διαρκή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, θέτοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και των Υπεύθυνων Προϊόντων της για όλους. Επιδιώκοντας τον καλύτερο συνδυασμό Τεχνολογιών Αιχμής και ανθρώπινων δυνατοτήτων, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να εντοπίσει μοτίβα προβληματικής συμπεριφοράς και να τα παραπέμψει στην εξειδικευμένη φροντίδα των εκπαιδευμένων υπαλλήλων της σε θέματα υπεύθυνου στοιχηματισμού. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βραβεύθηκε πρόσφατα στα διεθνή βραβεία EGR Marketing and Innovation, με την προτροπή από τους κριτές «να υιοθετηθεί από το σύνολο του κλάδου».

Ο κ. Παναγιώτης Σκύρλας, Head of Information Security & Compliance της Kaizen Gaming, σημείωσε «Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει και επίσημα τη μεγαλύτερή μας ίσως επιδίωξη: να είμαστε ανάμεσα στους πλέον ασφαλείς και αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών online gaming παγκοσμίως. Αξιοποιούμε τις Τεχνολογίες Αιχμής, λειτουργούμε με ανεξαρτησία συστημάτων για την απαραίτητη ασφάλεια και θεσπίζουμε διαδικασίες που διασφαλίζουν ένα υπεύθυνο παιχνίδι. Αυτές είναι οι προτεραιότητές μας για τον τρόπο που επιλέγουμε να δουλεύουμε ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα σε όλα τα επίπεδα. Με άλλα λόγια, θεωρούμε δική μας ευθύνη να κάνουμε το Παιχνίδι σας Καλύτερο».

Λίγα λόγια για την KaizenGaming
Η KaizenGaming είναι η μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 6 χώρες: Ελλάδα και Κύπρο με το brandStoiximan, Γερμανία,Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brandBetano. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 750 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 230 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.
Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, την Ασφαλή Ψυχαγωγία και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησής της, ενώ με την πρωτοβουλία «Try This At Home» ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας επισκεφθείτε το www.kaizengaming.com.

Για τα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας επισκεφθείτε το www.iroes.grενώ για τη δράση TryThisAtHomeμπορείτε να μάθετε περισσότερα στο https://braingain.stoiximan.gr/

Διαβάστε επίσης