Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μηδέν» στην άμυνα, Βαλμπουενά και… τρίποντο!

«Μηδέν» στην άμυνα, Βαλμπουενά και… τρίποντο!
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 - 11:33

Με μοναδικό στόχο να μπει με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο «Γ. Καραισκάκης» (18/10, 22:00) και στο μυαλό των ερυθρόλευκων υπάρχει μόνο η νίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει την ομάδα του να ανεβαίνει σταδιακά. Αυτό με οδηγό τη σωστή ανασταλτική της λειτουργία και δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός σε 6 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ στα Γιάννενα και αυτό το πλήρωσε.

Παρόλα αυτά το συνολικό 12-1 στα υπέρ του τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις δείχνει την αξιοπιστία της ομάδας και το γεγονός ότι δικαιωματικά έχει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας. Ταυτόχρονα, όπως φάνηκε στα παιχνίδια με την Ομόνοια, οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον το ειδικό βάρος να διαχειριστούν τακτικά τα ευρωπαϊκά ματς, ακόμα και όταν είναι ανέτοιμοι.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού μια θέση στην ενδεκάδα παίζεται μεταξύ του Ραντζέλοβιτς και του Μασούρα, με τον Σέρβο να έχει προβάδισμα. Ο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του να ξεκινήσει από το μηδέν στην άμυνα, καθώς ξέρει ότι το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και πιθανότατα θα κριθεί στο γκολ… Θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο Ολυμπιακός;

Η Μαρσέιγ από τη δική της πλευρά ξεκίνησε μέτρια τη σεζόν στη Γαλλία, μετρώντας στο Σαμπιονά 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα και έχοντας πετύχει 10 γκολ, την ώρα που δέχθηκε 8 τέρματα. Είναι στο -5 από την κορυφή και στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει την ομάδα της Μασσαλίας άλλες δύο φορές στην Ευρώπη. Το 1994 για το κύπελλο UEFA, δύο νίκες των Γάλλων και το 2011 στο Τσάμπιονς Λιγκ, με νίκη των ερυθρόλευκων στο Βελοντρόμ 1-0, αλλά ήττα με το ίδιο σκορ στο «Γ. Καραισκάκης».

Αναμφισβήτητα πρόσωπο του αγώνα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του και θέλει όσο τίποτα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκβαση του ματς και να οδηγήσει στη νίκη τον Ολυμπιακό. Το να σκοράρει ο Γάλλος κόντρα στην πρώην ομάδα του παίζεται σε ενισχυμένη απόδοση!

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως τα παραπάνω σενάρια μπορούν να βγουν και σε ένα combo δελτίο μέσα από το Bet Builder. Το να κερδίσει ο Ολυμπιακός δίχως να δεχτεί γκολ και να σκοράρει στο ματς ο Βαλμπουενά το βρίσκουμε σε απόδοση 8,50.

Διαβάστε επίσης