Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτούνης «κερνάει», σκοράρει και… φύγαμε για Σίτι!

Φορτούνης «κερνάει», σκοράρει και… φύγαμε για Σίτι!
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 - 10:23

Τι κι αν ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα και δεν θα έχει στο πλευρό του τον 12ο παίκτη της ομάδας; Τι και αν ακολουθεί ματς με την Μάντσεστερ Σίτι σε λίγες μέρες; Είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και θα τον νικήσει με οποιεσδήποτε συνθήκες (21/11, 19.30).

Την ανευθυνότητα των Ομοσπονδιών που κάνουν παιχνίδια Εθνικών ομάδων σε τέτοιους καιρούς πανδημίας αναγκάζεται να πληρώσει ο Ολυμπιακός, που το μισό του ρόστερ είναι διεθνείς. Ακόμα κι έτσι βέβαια, αποτελεί το μεγάλο φαβορί και για τις στοιχηματικές.

Οι ερυθρόλευκοι ενημερώθηκαν ότι ο Ελ Αραμπί κόλλησε κορονοϊό με το Μαρόκο και ο Χασάν με την Αίγυπτο! Κάπως έτσι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να πάει στο παιχνίδι χωρίς τα δύο μεγάλα της «κανόνια». Παράλληλα, εκτός μάχης τέθηκε λόγω θλάσης και ο πολύτιμος Βαλμπουενά.

Ακόμη κι έτσι όμως για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η διαφορά ποιότητας των πρωταθλητών με τους αντιπάλους τους είναι μεγάλη και είτε παίξει στην κορυφή της επίθεσης ο Σουντανί, είτε ο Φορτούνης το αποτέλεσμα θα έρθει.

Κυκλοφορεί και ένα ωραίο ειδικό στοίχημα σε υψηλή απόδοση για τον Φορτούνη. Το να σκοράρει και να δώσει ασίστ στο ντέρμπι το βρίσκουμε στο 11,50!

Οι Πειραιώτες πάνε τρένο στο πρωτάθλημα και είναι αήττητοι στην κορυφή, με μοναδική απώλεια βαθμών την ισοπαλία στα Γιάννενα. Πέρσι ο Ολυμπιακός νίκησε στο «Γ. Καραισκάκης» τον Παναθηναϊκό με 1-0 στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 3-0 στα πλέι οφ. Μια ακόμα νίκη με μηδέν παθητικό θα δώσει την απόδοση του 2,35.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης